n2000.png
Berg 0 cm
Dal 0 cm
gisteren - 09:16 uur
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 41
Liften open
0 van 20
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
17-04-2024
Laatste 24 uur
8cm
Hoogte skigebied
1550m - 2620m
Weer
Weer
Webcams
Webcams
Pistekaarten
Pistekaarten
Live Updates
Live updates
Reviews
Informatie Saint Jean d'Arves

Saint Jean d'Arves: Authentiek wintersportdorp in Les Sybelles

Saint Jean d'Arves is een bestemming die het authentieke gevoel van een bergdorp naadloos combineert met de uitgebreide wintersportfaciliteiten van het skigebied Les Sybelles. Deze charmante locatie in de Franse Alpen biedt een unieke wintersportbeleving.

Wintersport met een authentiek karakter

Dit dorp behoudt zijn traditionele alpensfeer en biedt een schilderachtige achtergrond voor een onvergetelijke wintersportervaring. De oude kerk en houten chalets benadrukken de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.

Directe toegang tot Les Sybelles

Saint Jean d'Arves is een toegangspoort tot het uitgebreide skigebied van Les Sybelles, met zijn 310 kilometer aan veelzijdige pistes. Voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter biedt dit gebied volop mogelijkheden.

Diversiteit op de pistes

Als wintersportparadijs biedt Saint Jean d'Arves een uitgebreid scala aan pistes. Beginners en gezinnen kunnen genieten van brede, rustige afdalingen, terwijl meer avontuurlijke skiërs de uitdaging van steilere hellingen kunnen opzoeken.

Gemoedelijke après-ski

Na een dag vol wintersportplezier wacht er een gezellige après-ski. De lokale bevolking verwelkomt iedereen met open armen en in de vele bars en restaurants kan men genieten van regionale specialiteiten.

Betaalbare wintersportvakantie

Dankzij de redelijke prijzen voor accommodatie en voorzieningen is Saint Jean d'Arves een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare wintersportvakantie zonder in te leveren op kwaliteit of sfeer.

Saint Jean d'Arves illustreert hoe een wintersportbestemming zowel authentiek als modern kan zijn, met een aanbod dat zowel families als fervente skiërs aanspreekt, allemaal binnen het prachtige kader van Les Sybelles.