d2010.png
Berg 0 cm
Dal 0 cm
gisteren - 13:54 uur
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 108
Liften open
0 van 54
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
21-05-2024
Laatste 24 uur
25cm
Hoogte skigebied
1400m - 3200m
Weer
Weer
Webcams
Webcams
Pistekaarten
Pistekaarten
Live Updates
Live updates
Reviews
Informatie La Tania

La Tania: het charmante wintersportoord in Les Trois Vallées

La Tania, gelegen in de kern van het majestueuze Les Trois Vallées, biedt een unieke wintersportbeleving. Het resort combineert de rust van een kleiner dorp met de ongeëvenaarde toegang tot het grootste skigebied ter wereld. Oorspronkelijk opgericht voor de Olympische Spelen van 1992, blijft La Tania trouw aan zijn wortels als een gezinsvriendelijk en knus oord.

Skiën in het hart van Les Trois Vallées

Dankzij de locatie in Les Trois Vallées, genieten wintersporters in La Tania van meer dan 600 kilometer aan divers afdalingen. Het eigen netwerk van blauwe en groene pistes is ideaal voor beginners en gevorderden, terwijl doorgewinterde skiërs eenvoudig kunnen uitwijken naar de nabijgelegen gebieden van Courchevel en Méribel voor meer uitdagende hellingen.

Familieplezier op de pistes

Met faciliteiten speciaal voor kinderen en een autovrije dorpskern is La Tania een paradijs voor gezinnen. Het resort biedt een veilige en plezierige leeromgeving voor de jongste skiërs, terwijl ouders genieten van de schilderachtige routes tussen de bomen door.

Gezelligheid naast de piste

Ondanks zijn bescheiden omvang, heeft La Tania voldoende te bieden als het gaat om après-ski en dineren. De selectie van bars en restaurants biedt een gastvrije atmosfeer waarin je kunt ontspannen na een dag op de pistes.

Verblijfsmogelijkheden voor elk budget

Of je nu de voorkeur geeft aan een chalet direct aan de piste, een comfortabel appartement of een hotelkamer, La Tania's accommodaties voldoen aan verschillende wensen en budgetten, allemaal met gemakkelijke toegang tot de pistes.

Ontdek de wintersport in La Tania

Voor een wintersportvakantie die de ideale balans vindt tussen toegang tot uitdagende pistes en het behoud van een authentieke Alpensfeer, is La Tania een uitstekende keuze. Ervaar het zelf en maak je klaar voor onvergetelijke afdalingen in Les Trois Vallées.