In het noordwesten enkele lichte buien

15 maart 2024 - 8:39
Na een mooie donderdag volgt vandaag met uitzondering van het beschut gelegen zuidelijk Alpengebied een wat mindere dag. Na een tamelijk onbewolkte nacht verschijnt er in het noordwestelijk Alpengebied langzaam wat meer hoge bewolking aan de horizon. Deze hoge bewolking (cirrus stratus) bestaat uit ijskristallen. De zon schijnt hier dan vrij wazig doorheen. Misschien zijn er mooie halo' s of bijzonnen te spotten. Dit wolkengeslacht zegt iets over het naderende weerbeeld. Deze wolken vinden we vaak terug aan de voorzijde van een naderend frontensysteem. Het occlusiefront (koufront dat een warmtefront heeft ingehaald) ligt vanmiddag van de Cote d' Azur via de Savoie tot over Zwitserland. Op dit front ontwikkelen zich in de loop van de dag een paar regen en sneeuwbuien (sneeuwgrens rond de 1800 à 2000 meter). Ik verwacht tot morgenochtend van de Noordelijke Savoie tot over de Centrale en Noordelijke Berner Alpen gemiddeld 10 tot 20/25 cm sneeuw. 
 
In Oostenrijk verwacht ik in eerste instantie nog droge condities. De zon wordt ook hier af en toe wat afgeschermd door hoge cirrus velden. Op het eind van de middag kan hier rond de noordwestelijke hoofdkam ook een regen of sneeuwbui binnen trekken. In de avond vallen ze dan uiteindelijk wat frequenter. Maar met ongeveer 5 tot hooguit 10cm blijft de hoeveelheid enigszins beperkt. De sneeuwgrens ligt in het oosten met ongeveer 1800 meter wel een fractie lager.
 

Grindelwald @Live Updates


Obertauern @Live Updates


Alagna Valsesia / Monte Rosa @Live Updates


Livigno @LIve Updates
 
Het Alpenweer blijft zaterdag vrij wisselvallig. In de Franse Alpen en westelijke zuidzijde (Livigno / Cervinia / Monte Rosa) blijft het overwegend droog met flink wat ruimte voor de zon. De Noordföhn zorgt aan de westelijke zuidkant wel voor meer wind. Dit veroorzaakt rondom de hoofdkam vrij turbulente condities met opstuivende sneeuw. Ik verwacht in deze geografische hoek vanwege de föhn wel flinke perioden met zon. Ten noorden van de hoofdkam is de aangevoerde lucht duidelijk vochtiger. Hierdoor vallen er rondom de Berner Alpen vanwege stuwing in oostelijke richting frequent enkele regen en sneeuwbuien. De sneeuwgrens pendelt dan rond de 1500 à 1800 meter.
In Oostenrijk heerst hetzelfde weerbeeld. Rond de noordzijde en Inner Alpine ontstaan in een vochtige noordwest stroming talrijke regen en sneeuwbuien. De temperatuur op 2000 meter ligt in de middag ergens tussen de 0 en +3 graden. De sneeuwgrens pendelt daar met een hoogte van ongeveer 1500 à 1850 logischerwijs wat onder. Ten zuiden van de hoofdkam verwacht ik ook hier (Dolomieten) vanwege föhn flinke opklaringen en overwegend droog Alpenweer.
 
Zondag vallen er waarschijnlijk alleen rond het Salzkammergut richting de noordelijke Vooralpen lokaal nog enkele lichte buien. Verder blijft het overwegend droog met een mix van wolken en perioden met zon. De temperatuur loopt dan met het instromen van wat zachtere lucht vanuit het westen wel  weer iets op. Dan moet je denken aan vorstgrens die stijgt richting ongeveer 2200 à 2500 meter.
 
Na het weekend blijft het Alpenweer op maandag en dinsdag vrij wisselvallig. In een vrij milde westelijke stroming valt vooral op maandag aan de noordkant af en toe wat buiïge neerslag (sneeuwgrens ergens rond de 1900 à 2200 meter). De Zuidelijke Alpen liggen grotendeels buiten storingsinvloed. Dit betekent een overwegend droog weertype met duidelijk meer kans op zonnige momenten.

Woensdag zorgt een tussenhoog vanuit het westen dan weer voor een korte weersverbetering. Daarna zijn er weer signalen op een doorkomende koudere noordweststroming met wat sneeuw. We wachten rustig af hoe het Alpenweer verder evolueert.
 
Een fijne dag nog en graag tot morgen!
 

Met vriendelijke groet,


Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @WeermanMichael

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

24 reacties
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
15 March 2024 - 07:43

Last minute op wintersport? Of al boeken voor volgend seizoen? Bekijk het aanbod op Summit Travel: bit.ly/4bfi2ar

reageer
peter pronk
peter pronk
15 March 2024 - 08:45

goede morgen Michael ,zondag naar praz sur arly, dan maandag skien boven Megeve, lijkt me nog te doen?

reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
15 March 2024 - 08:51

Jazeker. Het wordt wel tijdelijk iets zachter, maar hogerop nog volop uitdagingen.👍🏂

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 08:55

Goedemorgen allemaal vandaag alweer de laatste dag tjonge jonge wat gaat een weekje wintersport vakantie toch snel voorbij : maar het zonnetje schijnt nu volop dus het belooft een mooi dagje te worden voor nog een paar km skiplezier. 👉🏔️⛷️🌞🌞🌞👍

reageer
CJA Hulskamp
CJA Hulskamp
15 March 2024 - 09:56

☀️ livigno

Reactie #132220 op weerbericht reageer
Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 10:33

Tijdens onze wintersportvakantie in Saalbach en omstreken hadden wij een (vind ik) aantal bijzondere ervaringen: - bij het digitaal afrekenen van 2 glazen bier vroeg de serveerster of we fooi wilden geven...verrassend voor mij maar ik kan me er wel iets bij voorstellen (hoewel mijn basismening is dat fooi niet iets is waar je om vraagt) - bij het afrekenen van een bedraag van € 33,40 stopte de serveerster de aangereikte € 35 in haar knip en liep zo weg, ze nam dus fooi. - bij het afrekenen van het eten legde de ober de bon op tafel en zei 'Dit is voor het eten maar nu zijn wij (hij doelde op zichzelf en zijn collega's nog niet betaald' Hebben andere lezers ook dit soort ervaringen in andere gebieden / wat vinden we hier nu van?

reageer
Marja Skiër
Marja Skiër
15 March 2024 - 10:40

Dat het personeel van de fooi moet leven moet op de kaart staan. Volgens mij is dat systeem de EU niet gebruikelijk of misschien zelfs verboden. We merkten hetzelfde in Wenen toen we daar eens waren. De obers eisten minimaal 4% fooi. Tjonge, daar vonden we wat van.

Gerda Hensen
Gerda Hensen
15 March 2024 - 11:27

Ik ben al jaren niet meer in Oostenrijk geweest, maar heb dit destijds nog nooit meegemaakt. Wat een bijzondere ervaring. Er zijn genoeg SH-vrienden die Oostenrijk aandoen. Ben benieuwd wat hun ervaringen zijn.

Steph Priem
Steph Priem
15 March 2024 - 11:36

Michael, ik ski meerdere weken per jaar en dit al > 40 jaar in diverse landen van Slovenië tot Andorra en met alles wat er tussen ligt, maar dit gedrag heb ik nog nooit meegemaakt. Ik betaal meestal wel cash en bij bediening aan tafel rond ik altijd naar boven af en daarvoor wordt ik altijd vriendelijk voor bedankt 😉.

Carin L.
Carin L.
15 March 2024 - 12:27

Nog nooit meegemaakt in Oostenrijk. Vind het ook belachelijk. Als de bediening om fooi vraagt zou ik juist geen fooi meer geven. Terwijl ik normaal altijd fooi geef.

Ries H
Ries H
15 March 2024 - 12:51

Zelf in Oostenrijk nog niet ervaren. Wel familie en vrienden die deze ervaringen hadden in Oostenrijk. Ze prijzen zichzelf uit de markt op deze manier.

Hek1950 .
Hek1950 .
15 March 2024 - 13:02

Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Tenminste in Oostenrijk. Wel in Egypte. Ik geef altijd wel fooi na het eten.

Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 13:34

Nog nooit van gehoord in Oostenrijk en dus nooit meegemaakt !! Zal iets nieuws zijn voor omgeving Saalbach. Op zoek naar €€€

Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 14:19

Wat ons wel opvalt, dat (A) met eigenlijk alles flink duurder wordt als bij ons of in Duitsland. Dat zeggen de Oostenrijkers zelf ook, te geen wij horen. Absolute geboorte dieptepunt in (A) reden : mensen kunnen dagelijkse kosten niet meer opbrengen.

Kaatje Skifan
Kaatje Skifan
15 March 2024 - 14:29

Helaas is dit herkenbaar. Toen wij wilden betalen kregen wij het pinapparaat onder onze neus geduwd met een bedrag erop. Volgens mij klopte dit niet, dus ik vroeg om uitleg. Ach, sorry ik heb me vergist, en het werd aangepast. Dit had ik om mij heen al wel vaker gehoord. De volgende dag, van hetzelfde laken een pak... Omdat ik minder ski door knieklachten zit ik hier vaker. Het is makkelijk lopend bereikbaar vanuit de gondel. Nu vraag ik hier voor de tijd om de rekening, en dan betaal ik. Is blijkbaar nodig, want dat sorry, ik heb me vergist hoor ik hier écht vaak. Is overigens niet in Saalbach.

Henk Oechies
Henk Oechies
15 March 2024 - 14:38

Hebben 2 jaar geleden in Zell am See zelf ook zéér negatieve ervaring gehad. Moesten € 280,00 afrekenen de eigenaar toeste op het pinapparaat €. 380,00 in en zei bij de kassa afrekenen. Gelukkig zagen wij op tijd het veel te hoge bedrag staan en wezen een medewerkster hierop. Zij zei dat is “taschengeld”. Inmiddels was de baas gevlogen. Hebben contant €280,00 afgerekend en nooit meer terug geweest. Let altijd GOED op.

Henk Oechies
Henk Oechies
15 March 2024 - 14:40

Snel weer terug naar ons geliefde Zwitserland 🇨🇭 ⛷️ Niet altijd goedkoop maar wel eerlijk!👌

Gertjan Heuver
Gertjan Heuver
15 March 2024 - 16:00

Klopt,dat maken we sedert vorig jaar mee,Kaprun vroegen ze op de maiskogel drinkgeld en Zell am see ook(boven)en in Gerlos bij de tombola staat 6% extra we betalen nu “altijd” contant en ronden naar boven af(stonden vorig jaar wel te kijken dat ze om drinkgeld durfden vragen)

Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 16:26

Oke, wel herkenbaar dus. Ik ben dit seizoen ook in Ehrwald, Serfaus en Solden geweest en heb het daar niet meegemaakt. Overigens vind ik het al duur zat, op een gegeven momemnt moest ik € 7,40 voor een halve liter bier betalen...

Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 16:30

Wintersport mag best wat kosten, dat is echt het probleem niet, maar het loopt een beetje de spuigaten uit. Voor volgend jaar Colfosco geboekt : - )))

Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 17:52

@ Michael G. Oostenrijk prijst zich zelf uit de markt. Supermarkt artikelen bv zijn veel al 20-25% hoger geprijsd als bij ons. Italië is duidelijk voordeliger.

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 18:06

Dit zijn gewoon dieven praktijken ze proberen het altijd en dan wordt er een hoger bedrag ingetoetst of gevraagd en de meeste mensen pinnen of betalen blindelings op goed geloof en gaat het rest bedrag in het achterzakje van de ober dat gebeurd ook met taxi chauffeurs vragen soms 20 procent meer dan wat het echt kost en zo zijn er plenty voorbeelden om mensen een poot uit te trekken dus blijf altijd alert met afrekenen in het buitenland. 👍

Haassie Haas
Haassie Haas
15 March 2024 - 18:52

Veel voor weinig en altijd chagrijnig …die zwitsers

Gerda Hensen
Gerda Hensen
15 March 2024 - 10:55

Marja, je bent vast onderweg. Ik wens je een veilige en rustige reis en uiteraard een onwijs heerlijke vakantie.

reageer
Marja Skiër
Marja Skiër
15 March 2024 - 12:06

We vertrekken vanavond Gerda. Om een uur of 6 en dan rijden we tot 22 of 23 uur, nemen een hotel en dan morgen op tijd weer verder. We rijden over München en Kufstein! Geen Fernpass voor ons dit jaar😅

Hek1950 .
Hek1950 .
15 March 2024 - 13:01

Waar ga je naar toe Marja?

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 15:56

Dat doen jullie goed Marja ook wij zijn gereden via München Kufstein en dan de Brennerpas ging geweldig ik wens jullie een mooie super skivakantie toe in het mooie Dolomieten gebergte en er ligt nog genoeg sneeuw en de sneeuw conditie is smorgens top en smiddags door de warmte wel papperig en zacht . 👉⛷️🏔️🌞🌞👍

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
15 March 2024 - 15:57

Marja, Goede reis en een hele fijne vakantie..

Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 16:30

Je gaat naar Italie, toch? Geweldig, veel plezier!

Marja Skiër
Marja Skiër
15 March 2024 - 17:06

Wij gaan naar de Seiser Alm. Vertrekken over een uurtje. Dank voor jullie goede wensen. We hopen natuurlijk veilig aan te komen. Vanavond een stukje op weg en morgen derest.

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
15 March 2024 - 11:09

Prachtige foto's, Bedankt daarvoor! Ook gisteren van de mooie dolomieten.

reageer
Douwe Sneeuw
Douwe Sneeuw
15 March 2024 - 11:22

Top in Stubaier

Reactie #132225 op weerbericht reageer
Douwe Sneeuw
Douwe Sneeuw
15 March 2024 - 11:25

Dit is de Halo volgens mij

Gerda Hensen
Gerda Hensen
15 March 2024 - 11:28

Wat een bijzondere kleur. Heeft wel iets sprookjesachtig 😀

Douwe Sneeuw
Douwe Sneeuw
15 March 2024 - 11:45

Heb de foto genomen door mijn zonnebril, anders was de halo niet goed zichtbaar.

Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
15 March 2024 - 13:19

Klopt 👍

Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 16:31

Creatief Douwe!

Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 17:53

Zeer origineel door zonnebril 👍mooi

Douwe Sneeuw
Douwe Sneeuw
15 March 2024 - 11:22

Reactie #132226 op weerbericht reageer
Anita V
Anita V
15 March 2024 - 12:15

Goedemiddag inmiddels, Het is gezellig op de Seiseralm! Overal kleine muziek orkestjes, zacht zonnetje, prima pistes, perfekt voor de alweer laatste dag!🤗⛷️❄️🌞🎶

reageer
Gerda Hensen
Gerda Hensen
15 March 2024 - 14:45

Wat gaat zo’n week zo razendsnel voorbij. Dat wordt weer een jaar reikhalzend uitkijken naar het volgende seizoen.

Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 12:33

Waar zijn m”n ⛷

Reactie #132235 op weerbericht reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 12:33

Reactie #132236 op weerbericht
Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 12:33

Reactie #132237 op weerbericht
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
15 March 2024 - 13:21

Ook hier halo verschijnselen. Ze ontstaan door breking van het zonlicht op zwevende ijskristallen rond 8 a 10.000m hoogte👌

Douwe Sneeuw
Douwe Sneeuw
15 March 2024 - 13:37

Prachtig

Anita V
Anita V
15 March 2024 - 14:43

Haha, dat is even zoeken! Die andere twee zijn ook prachtig!

Sander Arabba
Sander Arabba
15 March 2024 - 12:36

Net de Sella ronda groen gedaan. Heerlijk.. Wordt natuurlijk in de loop van de ochtend wel steeds drukker maar op hoger gelegen pistes blijft de sneeuw redelijk tot goed... slush in het dal. Vanmiddag duik ik nog Alta Badia gebied in, richting Corvara .. nog effe genieten.. morgen weer na huis, helaas.

Reactie #132238 op weerbericht reageer
PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 15:59

Klopt helemaal Sander wat betreft de pistes ook wij gisteren groen gedaan en af en toe hard moeten werken, en je foto’s zijn ook weer prachtig. 👍

Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
15 March 2024 - 16:32

Geweldig daar, volgend jaar weer die kant op : - )

Sander Arabba
Sander Arabba
15 March 2024 - 12:37

Reactie #132239 op weerbericht reageer
Sander Arabba
Sander Arabba
15 March 2024 - 12:37

Reactie #132240 op weerbericht reageer
Arif Kocak
Arif Kocak
15 March 2024 - 14:00

Ah, ziet het er zo uit. Vorige week vrijdag was het zicht ongeveer twee stoeltjes verder en verdween de rest in de mist. 😅

Sander Arabba
Sander Arabba
15 March 2024 - 12:37

Reactie #132241 op weerbericht reageer
PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 16:03

Goedemiddag helaas zit het skigebeuren er voor dit jaar weer op tjonge jonge wat vliegt zo een weekje wintersport ⛷️ vakantie toch snel voorbij maar het was weer een topweek dus daar moeten we weer een jaartje op teren . Nou effe nog een laatste foto van tegenover ons hotel 🏨 miramonti op deze piste de laatste afdaling gemaakt . 👉🏔️⛷️🌞🌞👍

Reactie #132263 op weerbericht reageer
Haassie Haas
Haassie Haas
15 March 2024 - 18:58

Hé La Crusc santa crocce…steevast iedere dag als warming up.

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 23:16

Klopt ook Haassie 👉⛷️👍

Greet ☀️
Greet ☀️
15 March 2024 - 16:32

Wij besloten wijselijk om deze middag binnen te skiën, in te pakken en te vertrekken. Veel papsneeuw, de lol was er wat af, we hadden ook al de nodige kilometers in de benen en geen zin in een last minute blessure. Ondertussen zo’n 300km ver op weg naar huis, nagenietend van een topweek! We hadden alle soorten weer en alle soorten sneeuw/pistecondities. Valmeinier/Valloire bewees weer waarom we er na 16j nog steeds graag komen. ☀️❄️⛷️🏔️ Tijd om dringend die bergzomervakantie te boeken 😉

Reactie #132268 op weerbericht reageer
Hanneke Jalink
Hanneke Jalink
15 March 2024 - 16:46

Greet goeie thuisreis. Lekker nagenieten van jullie skitrip. En zoek een leuke zomertrip op, misschien een huttentocht?

Greet ☀️
Greet ☀️
15 March 2024 - 17:00

Hanneke, een huttentocht is er wat over, geef mij maar een leuk hotelletje, een goed bed en lekker eten, liefst ergens in de bergen waar we overdag fijn kunnen wandelen en genieten van de natuur. 😉

Marja Skiër
Marja Skiër
15 March 2024 - 17:03

Je hebt het in ieder geval weer gezellig gehad en van het mooie weer genoten. Veilig thuisreis. Wij stappen over een uurtje in voor onze vakantie 😄. We verwachten dat we ook alleen in de ochtenden kunnen skiën vanwege de verwachte warmte. Het loopt op tot 14 gr volgende week. Warm! De thermo-kleding blijft thuis!

Greet ☀️
Greet ☀️
15 March 2024 - 18:25

Een veilige rit en fantastische week gewenst Marja! ☀️❄️⛷️

Anita V
Anita V
15 March 2024 - 17:22

Zo manlief nog even stunten op laatste dag!😉🤣

Reactie #132274 op weerbericht reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
15 March 2024 - 17:55

👍👍👍

Anita V
Anita V
15 March 2024 - 17:25

En laatste foto op de Seis gemaakt. Was mooie week! Ik ga nog nagenieten via deze site van andere mensen! Veel plezier voor degene die er nog zijn of gaan! ⛷️❄️🥂🌞

Reactie #132276 op weerbericht reageer
PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 18:14

Ja Anita we hebben precies de goeie week uitgekozen in de Dolomieten het begon afgelopen zondag met sneeuw maar daarna eigenlijk een prachtige week gehad en wij gaan morgen ook weer huiswaarts. 👉🚗👍

Anita V
Anita V
15 March 2024 - 19:07

Zeker Peter, we hebben het getroffen! Ik heb ook genoten van jou foto's en verhalen! Wens je een goede terugreis! 🤗

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 17:31

Vraagje aan sneeuwhoogte hoe kan het dat onze foto’s en verhalen van Sander en peter door elkaar staan ????

reageer
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
15 March 2024 - 17:53

Dit moeten we uitzoeken. Lijkt een bug in te zitten

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
15 March 2024 - 17:56

Nou dat hebben jullie snel opgelost alles is weer leesbaar klasse gedaan sneeuwhoogte 👍👍👍

Coos Posseth
Coos Posseth
15 March 2024 - 18:28

Vanmorgen vertrokken richting Cavalese , nu een stop bij Ulm , morgen nog een paar uurtjes en dan zijn we er . Verplichte fooi nog nooit van gehoord , mijn vrouw zegt dat t in Amerika verplicht is . ( 20%) Zelf geen weet van

Reactie #132287 op weerbericht reageer
Katrien DG
Katrien DG
15 March 2024 - 20:16

Ondertussen nog steeds op zoek naar een appartementje voor volgend jaar. Ik ben er helaas te laat aan begonnen. Omdat ik niks meer vind in de Dolo's, aan het kijken in Tignes. Daar zijn we nog niet geweest. Maar daar is de zoektocht ook al moeilijk. Ik las bij de reviews dat iemand via het toerismebureau van Tignes had geboekt en dat voordeliger was dan via de welbekende sites. Heeft iemand hier een tip of link te delen waar ik zou kunnen kijken? Bedankt!!

reageer
Katrien DG
Katrien DG
15 March 2024 - 20:21

En nog een vraag. Lukt het gemakkelijk om vanuit Boisses/Tignes 1800 het hele gebied (ook val d'isère) te verkennen? Volgens sommigen toch wat "afgelegen ".

Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
15 March 2024 - 22:10

Dan kan je beter in het hoger gelegen Val Claret iets boeken. Ligt veel centraler en tevens veel sneeuw zekerder. Je kan dan alle kanten op. Die dalafdaling naar Les Boisses ligt er ook vaak erg beroerd bij.

Marja Skiër
Marja Skiër
15 March 2024 - 22:16

Katrien ik heb ook bij het toeristenbureau van de Seiser zalm informatie opgevraagd. Ik kreeg oa ook een mooie gids met alle accomodaties en specificaties via de post toegestuurd. Dat heeft goed geholpen. Ik heb via de e-mail contact gelegd en mijn vraag gesteld, ik kreeg nog dezelfde week post in de bus.

Katrien DG
Katrien DG
15 March 2024 - 23:42

Ok, dan toch maar Val Claret aanhouden om te zoeken.

cornelia kegge
cornelia kegge
15 March 2024 - 20:41

Het is toch weer steeds spectaculair als je boven komt in Flaine, zo mooi

Reactie #132293 op weerbericht reageer
Greet ☀️
Greet ☀️
15 March 2024 - 22:23

Is helemaal waar Cornelia! Prachtig daar 🤩

J Meijer
J Meijer
15 March 2024 - 21:08

Tignes worldcup, perfecte sneeuw boven 1800 meter

Reactie #132294 op weerbericht reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
15 March 2024 - 23:16

👌👌

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.