Opnieuw vrij zonnig

31 januari 2024 - 6:30

Het is vandaag dik in orde in de Alpen. Natuurlijk zijn er plaatsen waar verse sneeuw meer dan welkom is. Maar een winter waar in elke hoek en op elke  hoogte een dik pak sneeuw ligt is nu eenmaal erg zeldzaam. De meeste winters verlopen afwisselend. Koude sneeuwrijke periodes en zachtere zonnige fasen wisselen elkaar dan af. Dat zien we nu dus ook, met een wat langere stabielere en drogere fase. Vanmiddag ligt een zwak koufront boven het zuiden van Duitsland oostwaarst richting Tsjechië. Er zit amper activiteit in dit front. Het veroorzaakt wel iets meer bewolking aan de noordzijde, maar de zon schijnt daar af en toe nog wel tussen de wolkenvelden door. In de rest van het Alpengebied kabbelt het mooie stabiele weer voort. Het is met een vorstgrens tussen de 2300 meter in het noorden en 2700 meter in het zuidwesten gemiddeld genomen nog wel iets te zacht voor de tijd van het jaar. De wind houdt zich vandaag opnieuw vrij rustig. Deze waait zwak tot hooguit matig uit west tot noordwestelijke richting.


Een zwak koufront (blauwe lijn met driehoekjes) ligt net ten noorden van de Alpen. Het zorgt voor iets meer bewolking in het noordelijk Alpengebied #KNMI

Na een vrij heldere nacht start de donderdag aan de zuidzijde zonnig. Aan de noordkant zien we een duidelijke windtoename in combinatie met meer bewolking. Dit is de voorbode van een naderend koufront dat ergens rond de middag het noordelijk Alpengbied intrekt. Dit gaat gepaard met een lagere wolkenbasis en een slechter zicht op de pistes. Ik verwacht donderdag ergens halverwege de middag de eerste neerslag. De regen en sneeuwbuien concentreren zich duidelijk op de centrale en later ook wat meer oostelijke noordzijde, inclusief de Inner Alpine. De sneeuwgrens zakt met het instromen van koudere polaire luchtmassa richting de 1400 à 1000 meter. Dit levert tot vrijdagmorgen ongeveer een mooie 10 tot 15cm sneeuw op, met misschien lokaal een uitschieter van zelfs 20cm. In hoeverre de Franse Savoie sneeuw gaat meepakken blijft toch nog even de vraag. De ene run is daarin wat positiever dan de andere. Ten zuiden van de Savoie blijft het sowieso droog, evenals aan de zuidzijde. De krachtige tot harde noordwestelijke wind wordt weer een vervelend thema. Maar goed, dit hoort nu eenmaal bij frontpassages.


Valmeinier @Live Updates


Mooie overzichtsfoto met zich op Obertauern @Live Updates

Vrijdag knapt het weer vanwege luchtdrukstijgingen alweer snel op. Een nieuw hogedrukgebied boven Spanje versterkt zich komend weekend vrij snel richting de Alpen. Ik verwacht daardoor dit weekend veel zon.  De temperatuur loopt daarbij weer wat op, met een vorstgrens die zich terug trekt naar ongeveer 2700 à 3000 meter. Maandag is er vervolgens een kleine sneeuwkans voor het oosten van Oostenrijk. Een zwak frontje raakt dan waarschijnlijk net het noordoostelijk Alpengebied. Kijken we nog iets verder heb ik helaas weinig spectaculair sneeuw nieuws. Hogedrukgebieden blijven van invloed op het Alpenweer. Sneeuw van betekenis laat daardoor nog even op zich wachten!


Zell am Ziller @Live Updates
 

Met vriendelijke groet,


Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @WeermanMichael

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

18 reacties
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
31 January 2024 - 06:02

Naar de sneeuw en een kosteloze gastenkaart? Meer info: bit.ly/48QDBMY

reageer
Ate N
Ate N
31 January 2024 - 07:43

Lekker vroeg erbij Michael! In hoeverre verwacht je dat donderdag de sneeuwbuien overtrekken richting Lungau? De meeste voorspellingen geven voor de gebieden daar (katschberg/ fanningberg/ grosseck) wel sneeuw maar erg wisselend per app en gebied terwijl deze gebiedjes erg dicht op elkaar liggen. Thanks!

reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
31 January 2024 - 16:05

Lastig aan te geven proces Ate. In de meeste berekeningen ligt de activiteit wat noordelijker. Ik laat me graag verassen 😉🙋‍♂️

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 17:24

Thanks Michael, dan moet ik het maar gewoon afwachten en doorgeven😉🫡

Gertjan Heuver
Gertjan Heuver
31 January 2024 - 07:48

Dat ziet er goed uit,morgenmiddag weer sneeuw (is hier in Konigsleiten niet egt nodig maar wel welkom)❄️❄️wordt weer genieten ⛷️⛷️

reageer
Paul Bongers
Paul Bongers
31 January 2024 - 08:04

Op weg naar de gondel in Ladis. Vandaag na een jaar weer op de latten. Zin in. Voor mij eerste keer FSL

reageer
Ate N
Ate N
31 January 2024 - 08:06

Veel plezier! Op hoogte zijn de condities heerlijk dus je gaat vast een lekker dagje hebben👍 ⛷️

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 08:22

Fijne ski-dag Paul. Wordt vandaag nog redelijk ski weer. ⛷⛷

Paul Bongers
Paul Bongers
31 January 2024 - 11:26

Redelijk, zeg maar gerust prima. Nog altijd een zonnetje. Oke eigenlijk te warm, maar boven prims

Henk Visser
Henk Visser
31 January 2024 - 12:30

Pistes boven zijn prima, dalafdaling smoddags wat papperig en ijzig.

Denny Blokland
Denny Blokland
31 January 2024 - 08:23

Het is warm, maar erg mooi en zeker genieten. Gelukkig ligt er een dik pak (Les Arcs) waardoor zelfs het warmere weer op dit moment nog geen structurele problemen veroorzaakt op de pistes. Bedankt voor de weerupdates!!

reageer
Coos Posseth
Coos Posseth
31 January 2024 - 08:27

Vandaag iets meer bewolking hier in Mayrhofen . Pistes zijn nog steeds goed , maar wat sneeuw geeft toch een mooier winter plaatje.

reageer
Mat B
Mat B
31 January 2024 - 08:49

De eerdere verwachtingen van GFS met sneeuw voor volgende week dinsdag zijn uit de kaarten...?

reageer
M. Bloemendal
M. Bloemendal
31 January 2024 - 09:02

Eind volgende week lijkt het weer volgens de diverse modellen te veranderen. Hoge druk krijgt het wat moeilijker. Maar hoe het precies gaat vallen is nog onduidelijk. Depressies stomen op vanuit het westen, maar of die doorstoten of dat ze blijven hangen en als een soort warmtepomp gaan fungeren is nog onduidelijk. Een erg spannend moment voor de voorjaarsvakantie.

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 10:06

Inderdaad, snel verdwenen die sneeuwverwachting. Maar misschien ook weer even snel terug ! 🤞🍀

R L
R L
31 January 2024 - 08:51

In het weekend ga ik naar Zell am See en ga ik waarschijnlijk skiën bij de Schmittenhöhe. Voor mij de eerste keer wintersport. Op de webcams zie ik dat de omstandigheden naar mijn idee nog prima zijn. Zaterdag, zondag en maandag blijft de temperatuur boven 0 zie ik bij de weersvoorspelling op deze website. Ik maak mij een beetje zorgen hierover. Er ligt nu 1.55 m sneeuw. Levert het warme weer nog een probleem op voor de sneeuwcondities? Of zal de huidige sneeuwhoogte voldoende zijn om te kunnen skiën?

reageer
Thomas P
Thomas P
31 January 2024 - 09:01

Je kan gewoon blijven skiën. De dauw temperaturen zijn erg laag. Ikzelf ga vaak in april skien in st Anton. Temperaturen van 15 tot soms wel 20 graden zijn dan zeker niet ondenkbaar, met gek genoeg nog prima sneeuw condities. Tuurlijk wel pap, maar als je hierop je techniek wat aanpast is dat geen probleem! Veel plezier

Patrick Vierwind
Patrick Vierwind
31 January 2024 - 09:02

Dat komt wel goed daar, ik zou dan als beginner niet de dalafdaling maken daar gezien de weersomstandigheden zal die wel papperig zijn. Lekker boven blijven daar komt het helemaal goed

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 09:24

Goed advies van Patrick hierboven. 2 jaar terug bij de dalafdaling wat gedronken daar (zonder er te skiën overigens) en er vonden rare taferelen plaats: zeer veel skiërs raakten door de buckels in de problemen waardoor zelfs mensen hun skies uittrokken (nooit doen) en naar beneden liepen. Bovenin zijn de condities meestal prima dus zou vooral als absolute beginner daar blijven. Mocht je toch de dalafdalingen willen doen dan ‘s ochtends vroeg en/of met skileraar als je nog onervaren bent.

R L
R L
31 January 2024 - 20:48

Dank jullie wel voor de reacties. Dat stelt mij weer wat gerust.

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 09:10

Bertil, een tip. Ga vooral de hoek in van de Goldknopf en Florian. Aansluiting gaat via de Panorama en de Paradiso. Dat zijn twee fijne afdalingen. Maar ook Spitzbuhl is tof en de Laurin. Enjoy!

reageer
Ate N
Ate N
31 January 2024 - 09:25

Oh oh, straks houdt Bertil komende winters daar elke keer 3 maanden iets bezet😉🙈 Als je eenmaal naar de Dolomieten afreist…

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
31 January 2024 - 09:38

Daar ben ik ook bang voor Ate dat Bertil dan het dolomieten virus over zich heen krijgt , maar ja wij hebben hem gewaarschuwd.🤣🤣👉🏔️🌞⛷️👍

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2024 - 09:58

Hopen dat Bertil zn ski’s thuis laat

Patrick Vierwind
Patrick Vierwind
31 January 2024 - 10:20

Ben zelf drie keer in de Dolomieten geweest, maar bij mij is het virus niet aangeslagen. 😎

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 12:10

Dag Gerda en alle ski fans. Dank voor info, ben even in Kastelruth aan koffie. Ga zo naar Schlern. Krijg kriebels in buik, is dat het Dolos virus ?? 😄😅😂 ( kerkje Kastelruth)

Reactie #128863 op weerbericht
Anita ❤ snow
Anita ❤ snow
31 January 2024 - 12:31

Ja leuk dorpje Kastelruth! Veel plezier!!

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:32

Is een lief dorpje. Kom je nog wel aan skiën toe. Misschien een overnachting ergens pakken. Je moet jezelf toch de tijd gunnen om dat virus tot je door te laten dringen😘

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:33

Patrick, dat je niet besmet bent geraakt vind ik helemaal niet erg. Dat biedt ons weer wat meer ruimte op de piste 😉

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 12:33

Reactie #128873 op weerbericht
Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 12:39

Mooi en gemoedelijke sfeer 👍👍

Reactie #128878 op weerbericht
Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:46

Ben benieuwd hoe je Seis am Schlern ervaart. Misschien moeten wij vlg jaar dat dorpje ook maar eens aandoen.

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 12:48

Reactie #128882 op weerbericht
Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
31 January 2024 - 12:58

🤪🤗Bertil vast...geniet ervan..mooie dag☀️❄️

Patrick Vierwind
Patrick Vierwind
31 January 2024 - 12:58

😂😂

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 13:19

Eerst de inwendige verzorgen. Is toch beetje rijden van St Leonhard naar Schlern 👍✋

Reactie #128885 op weerbericht
Robin ..
Robin ..
31 January 2024 - 16:22

2 weken geleden daar geweest. Nog nooit zo mooi geskied als in de dolomieten.

Reactie #128900 op weerbericht
Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 20:27

# zijn besmet en hebben lichte koorts”. 😀😅😂

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2024 - 20:41

Gerda: Restaurant Santler onder aan gondel lift in Schlern is perfect en een 25% voordeliger dan (A) ! Was er behoorlijk druk. Horeca drinken / eten veel voordeliger dan (A). Algemeen genomen zeer gezellige/ gemoedelijke sfeer daar. De parking bij Gondel volledig vol. Zeer druk dus. Tav ⛷ aldaar, ronduit 👌. Geskied bij Goldknpf/ Florian- Panaroma/Paradiso heel mooi en uitstekend geprepareerd ondanks dat er weinig ❄️ligt. Qua sneeuw ligt er in Pitztal veeel meer ❄️. Dus kunnen ons voorstellen dat velen onder ons voor Dolos kiezen. Veelal pracht weer, perfecte pisten, zeer goed eten/ drinken en nog betaalbaar ook in een gebied dat valt onder Unesco werelderfgoed. En Liften open tot 18 uur ! In (A) dicht om 16:15-16:30 u. Geweldige dag gehad, zojuist terug in Fewo. Gerda bedankt voor info, uiteraard ook alle mede ⛷fanaten 👍👍

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 21:31

Tof dat je zo’n fijne dag hebt gehad Bertil. Beloof me alleen dat je het niet verder vertelt😘. Volgend jaar toch maar eens een kijkje nemen in Seis am Schlern.

Leen Zwart
Leen Zwart
31 January 2024 - 23:07

Haha, grappig, ik ken toevallig Kurt Dasser, de gitarist van de Spatzen. Zij hebben een heel leuk winkeltje in Kastelruth.

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 09:51

Mijn grote droom is om een keer in de Dolomieten te kunnen skiën, maar mijn budget is helaas niet toereikend. 😢 Of weten de kenners hier misschien wat betaalbare adresjes ? 😃

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2024 - 10:00

En zijn genoeg adressen. Ik vind ze niet duurder dan Oostenrijk. Kijk bijvoorbeeld via Sunweb. Voor €450/650 per persoon heb je een oké appartement met skipas

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 10:10

Dankje Joeri ! Dat is alvast een goede tip. Alta Badia de Sella Ronda lijkt me geweldig, maar tot nu toe daar nog niets kunnen vinden binnen budget.

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 10:14

Ga dan zeker buiten het hoogseizoen en zoek op plaatsen met een aansluiting op het skigebied met bv een enkele gondel of zelfs alleen een skibus. Ik ging als student naar Canazei, dat was goed betaalbaar zelfs voor een student! En ik bleef er 2 weken!

Michael Cassiano
Michael Cassiano
31 January 2024 - 10:31

In de Dolomieten vindt je vooral hotels en minder appartementen zoals in Oostenrijk. Maar ze zijn er wel hoor. Kijk maar eens op www.altabadia.org Hier staan ze allen vermeld, inclusief beschikbaarheid e.d

Harm
Harm
31 January 2024 - 10:46

Zat appartementen te vinden via o.a. www.visittrentino.info of www.fassa.com of www.vrbo.com of Interhome of wat dan ook. Kwestie van goed zoeken..

Siona B
Siona B
31 January 2024 - 11:06

Onderaan de dalafdaling in Canazei en op loopafstand van de gondel: www.albergointernational.it/en/ Mijn zoon heeft er geslapen en was heel erg tevreden. Incl terras met verwarmers om na een skidag na te borrelen. Nadeel: geen avondeten maar supermarkt, frietkraam en pizzeria om de hoek.

Marcel W
Marcel W
31 January 2024 - 11:19

Is veel goedkoper dan Oostenrijk! Ik ben vele jaren, meer dan 20 jaar, naar Oostenrijk geweest voor skiën en zomer vakantie , wij hebben pakket reis via TUI en is de zeker de helft van wat wij nu zouden moeten betalen in Oostenrijk in 4* Hotel met zwembad en wellness HP incl 6-daagse skipas 5min van de liften met auto of skibus , wij gaan nu 2e keer daarheen 11feb, eten is fantastisch in Italië en ook op de piste met lunchen is veel goedkoper dan Oostenrijk. Sorry ik zie het niet anders, nogmaals ik ben Oostenrijk fan maar verschil is te groot inmiddels

Gijs X
Gijs X
31 January 2024 - 11:22

Appartement van 3 februari tm 10 voor 900 euro onder aan de afdaling dantercepies in Selva. Ik ga naar Google maps en zoek op Ferienwohnung of b&b en bel rechtstreeks met accommodatie. Met zo handig en goedkoper dan boeking sites. De kleine particuliere huizen staan vaak niet op boeking sites.

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:29

Marja, weten jullie al waar je naartoe gaat in maart?

Annemie B
Annemie B
31 January 2024 - 12:36

Marcel, welk hotel is dat?

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:38

Nicky, als je de kans krijgt gewoon een keer doen. Natuurlijk is het leuk om de Sella Ronda een keer te doen. Omdat velen dat ook doen, kan het bij de aansluitende liften wel druk zijn. Maar een rondje om het massief is wel mooi. In het verleden de Sella meerdere keren gedaan. Inmiddels vinden wij het fijner om in ons skigebied te blijven. Dat is meestal toch rustiger dan de Sella. Houd ons op de hoogte.

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 14:20

Wow ! Wat veel tips ! Super bedankt😃Heel fijn, nu weet ik waar ik moet zoeken en wie weet komt volgend jaar mijn droom uit. 😃 Dit jaar weer naar Frankrijk, over twee dagen vertrek!

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 14:27

Waar is dat Marcel ?

Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 14:28

Ik heb alle tips opgeschreven en ik ga ze op mijn gemak bekijken, iedereen bedankt ! 😃

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 15:05

Gerda we zijn er nog niet uit. We wachten nu ook eerst maar eens op de omstandigheden in maart. Ik denk dat we een last minute boeken op een plaats waar de omstandigheden het beste zijn. Het is nog ver weg. We gaan van 16 tot 23 maart. Tijd genoeg om later te beslissen.

Astrid van Hagen
Astrid van Hagen
31 January 2024 - 15:43

Skichalets heeft nu een aanbieding in St. Christina: laatste week febr € 925 en laatste week maart €650 all inclusive. Goede ervaringen mee

Marcel W
Marcel W
31 January 2024 - 22:44

Hotel Natura & Spa in Folgaria, mooi hotel!

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2024 - 10:50

Wat is je budget als ik zo brutaal mag zijn

reageer
Nicky Ski
Nicky Ski
31 January 2024 - 14:32

Dat mag 🙂 tussen de 500 en 750 pp per seizoen, inclusief skipas. Misschien overwegen we een jaartje over te slaan, dan hebben we het dubbele ter beschikking, maar dat is wel lastig. In oktober begint het altijd al te kriebelen 😄⛷️🏂

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2024 - 16:17

Is meer al genoeg voor accommodatie en skipas in 1. Buiten het eten,drinken en reiskosten natuurlijk

Marcel W
Marcel W
31 January 2024 - 22:43

Ja mij zij bedoeld alles incl denk ik maar dat wordt moeilijk , of zeg maar onmogelijk zo langzamerhand, wintersport is/wordt luxe toch

Paul Bongers
Paul Bongers
31 January 2024 - 10:54

Het is top in Fiss/Serfaus

Reactie #128858 op weerbericht reageer
Annet S
Annet S
31 January 2024 - 12:25

Geinige foto met die schaduw zo!😎

Kit B-R
Kit B-R
31 January 2024 - 12:31

Heerlijk morgen zijn wij er ook!!! Genieten!

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 12:11

Dagje sneeuwwandelen tussendoor is ook erg lekker. Voordeel van 2 weken gaan is dat je tijd hebt om tussendoor een dagje wat anders te doen. Best leuk sfeertje al die wandelaars.

Reactie #128864 op weerbericht reageer
Steph Priem
Steph Priem
31 January 2024 - 13:26

Ate, ook goed voor de knietjes 😉.

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 14:15

Haha inderdaad lekker om de spiertjes weer even los te krijgen. Knieën heb ik enkel last van met heftig omlaag wandelen of rennen, gelukkig met skiën nog nooit last van gehad🤞

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 15:08

Are ben je in Obertauren gaan wandelen? Ik zag dat in dat gebied veel mogelijk is naast skiën.

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 17:32

Dit is Werfenweng (waren gisteren dagje op en neer gereden naar Obertauern) maar dat klopt zeker inderdaad. In Obertauern is er een heel wandelnetwerk waarbij je wel af en toe een (meestal vrij vlak deel van de) piste moet oversteken. Zag er erg leuk uit en er waren zeer veel mensen aan het wandelen ook. Voordeel is dat Obertauern absolute sneeuwgarantie heeft dus altijd goed onderhouden wandelpaden, witte omgeving en veel horeca. Het is wel vrij open (geen bomen) en iets minder kneuterig dus daar moet je rekening mee houden. Mijn persoonlijke favoriet voor winter wandelen is het pillertal; echt schitterend uitgezette routes met heel goed onderhouden winter wandelpaden.

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 18:32

Dank je Ate, ik ga eens even onderzoek doen. Je bedoelt het Pillerseetal neem ik aan. Het Zillertal is ook aardig bekend vanwege vele Winterwanderwegen. We willen toch combineren met skiën.

Martijn van Harteveld
Martijn van Harteveld
31 January 2024 - 20:05

Is dit richting Gamsblick Alm?

Ate N
Ate N
31 January 2024 - 20:17

@ Martijn: klopt! @ Marja: ja pillerseetal idd. Kun je combineren met Steinplatte, lofer, pillersee (allen op 1 skikaart) en zelfs Fieberbrunn. Alles op max minuut of 10 rijden.

Marcel W
Marcel W
31 January 2024 - 22:40

Is toch prachtig!

Milan Ryckaert
Milan Ryckaert
31 January 2024 - 12:32

Iemand die hier toevallig is en in het vaya skidepot fieberbrunn lichtblauwe skilatten heeft zien staan van het merk atomic , mijne zijn daar verdwenen… gisteren

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2024 - 14:11

Vraag ff of ze camera hebben hangen en of er beelden zijn

Milan Ryckaert
Milan Ryckaert
31 January 2024 - 21:37

Helaas niet …. Jammer dat mensen zo ingesteld zijn

Steph Priem
Steph Priem
31 January 2024 - 12:39

Belgische brandweermannen reageren alert op zware brand in hun vakantieverblijf in Frans skioord Valmeinier www.hln.be/buitenland/belgische-brandweermannen-reageren-alert-op-zware-brand-in-hun-vakantieverblijf-in-frans-skioord-valmeinier~a2527fa5/

reageer
Bert De Cabooter
Bert De Cabooter
31 January 2024 - 12:40

Solden nog steeds perfect

Reactie #128879 op weerbericht reageer
Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2024 - 12:44

Wouw, Bert ben jij dat. Wat een gave foto 👍

Bert De Cabooter
Bert De Cabooter
31 January 2024 - 16:36

Vriend van me , en andere vriend is nogal handig met zijn fototoestel om dit te maken . Is met vertraagd beelden ..

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 18:33

Mooie actiefoto, dat is er ook wel een om in te lijsten👍

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
31 January 2024 - 21:01

Wouw.

Marcel W
Marcel W
31 January 2024 - 22:39

Mooie hoor!

Gertjan Heuver
Gertjan Heuver
31 January 2024 - 13:58

Vandaag bewolkt maar prima skiweer

Reactie #128887 op weerbericht reageer
Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2024 - 17:06

Sorry mannekes geen foto van de dag vandaag, te druk gehad met skiën 🙈 Het enige ‘nieuwsfeit’ is dat we ondertussen een skisnoet hebben ☀️😂

reageer
Ate N
Ate N
31 January 2024 - 17:34

Haha lekker hè. Hier ook aardig bruin al weer, kan ze op het werk niet foppen denk ik🙈

Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2024 - 17:51

We kunnen die fondation wel opbergen Ate 😂

Marja Skiër
Marja Skiër
31 January 2024 - 18:36

Wel bijzonder eind januari! Wij hopen in maart zo’n ski-snoet op te gaan doen, wel met een goede UV-bescherming! Ik verbrand snel!

PETER. Altabadia.
PETER. Altabadia.
31 January 2024 - 19:15

Ja ook wij gaan meestal in maart skiën ⛷️ Marja dat vinden wij ook een heerlijke maand om te gaan wintersporten in de Dolomieten want de dagen zijn weer wat langer en het zonnetje schijnt dan wat langer . 👉🏔️🌞⛷️👍

Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2024 - 20:01

Wees gerust Marja, zonnecrème factor 30 wordt gesmeerd hoor, en straks in maart een nieuw couchke hoogtezon 😊

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
31 January 2024 - 21:00

🤣🤣🤣☺️

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.