Wisselvalliger en wat kouder

20 december 2023 - 7:17

De week voor Kerst is altijd een bijzondere. Veel sneeuwliefhebbers trekken er met de naderende feestdagen op uit. Wat staat ons deze keer te wachten. Je kan je tegenwoordig haast niet voorstellen dat je dat vroeger niet wist. Weerapps en andere hulpmiddelen bestonden niet. Dat heeft ook wel iets avontuurlijks. 's Morgens het gordijn opentrekken met een meter sneeuw als welkome surprise. Tegenwoordig willen we overal controle over hebben. Ook over het weer. Maar zo werkt het gelukkig niet. Ook wij zitten er wel eens naast met onze verwachting. Dat is niet erg en houdt ons scherp!

Het mooie Kaiserwetter blaast de aftocht vandaag. Een zwak koufront behorend bij een Fins lagedrukgebied ligt vandaag precies dwars over de Alpen. De condities zijn hierdoor een stuk minder met voor het noordwesten en noorden duidelijk meer bewolking. De sneeuwgrens schommelt daarbij rond de 800 à 1000 meter in het westen tot 1000 meter in het oostelijk Alpengebied. De sneeuwhoeveelheden blijven met een 5 tot 10cm (nog) vrij beperkt. De Zuidelijke Franse Alpen en zuidzijde blijven opnieuw droog met vanwege uitdrogende föhnverschijnselen duidelijk meer ruimte voor wat zonnige momenten. De noordwestelijke wind trekt vooral in het hooggebergte flink aan. Ik verwacht hier windstoten van 60 tot 80 km p/u / stormachtig.


Zwak koufront ligt vandaag precies dwars over de Alpen. In het noordwesten en noorden valt boven ongeveer 900 à 1200 meter af en toe wat lichte sneeuw. @KNMI


Gisteren nog strakblauw in Westendorf. #Live Updates


Jong geleerd is oud gedaan! Bürserberg / verbinding naar Brand. @Live Updates

Snowalert!
Wat een kaarten bij ECMWF vanmorgen. Als deze verwachting doorzet, en daar ziet het richting de betrouwbare termijn naar uit, gaat het net voor de Kerst volledig los! Hoofdrolspelers tijdens deze dump zijn een sturend hogedrukgebied voor de Portugese noordwestkust en een diepe depressie boven de Finse Golf. Je ziet tijdens vergelijkbare situaties vaak dat luchtdrukstijgingen er vanuit het westen dan te snel inkomen. In dat geval wordt de neerslagimpuls te snel oostwaarts weggedrukt. Gelukkig is dat deze keer niet het geval. Het hoog blijft vrijdag en zaterdag vrij stationair  ten noordwesten van Portugal liggen. De isobaren liggen daardoor bijna 48 uur loodrecht op de noordzijde. Het feest begint donderdagavond vanuit de Noordelijke Franse Alpen en breidt zich vervolgens snel tot over de hele Zwitserse en Oostenrijkse noordzijde uit. De sneeuwgrens is tijdens deze fase erg lastig aan te geven. De grens tussen zacht en koud wordt gestreden op een krappe 200 à 300 km. In het westen ligt hij ongeveer tussen de 1100 en 1600 meter, verder oostwaarts tussen ongeveer 1000 en 1400 meter. Hierdoor ontkomen de lager gelegen dorpen in Oostenrijk helaas niet aan de regen. In Frankrijk en deels ook Zwitserland speelt dit minder. De dorpen liggen hier over het algemeen een stuk hoger. De harde tot stormachtige wind maakt het vooral op vrijdag nogal unheimisch hogerop. Volgens de laatste runs lukt het overgrijpen rond de Dolomieten ook vrij aardig. De sneeuwgrens ligt hier met ongeveer 1500 à 1800 meter dan wel wat hoger. Van Tessin richting Aosta en Sestrière blijft het een moeilijk verhaal met de sneeuw. DIt geldt tevens voor de Zuidelijke Franse Alpen en Zuidelijke Haute Alpes. Ze liggen duidelijk buiten storingsinvloed.


Zware Noordstau weerkaart op vrijdag!


Zoals het er nu naar uitziet halen we tot en met zaterdag met gemak 1 tot 1.5 meter met misschien wel lokale  uitschieters van tegen de 2 meter!


Voor de Franse Alpen is de sneeuwverwachting deze keer iets minder spectaculair. Hier geldt hoe zuidelijker des te minder sneeuw. #ECMWF WetterOline

Tijdens Kerstnacht stroomt er vanuit het westen uiteindelijk weer zachtere lucht binnen. Gelukkig is de neerslagimpuls dan klein, maar vooral op 1e Kerstdag is er aan de noordzijde wel kans op enkele regenbuien. De sneeuwgrens ligt dan in de zachtere lucht met ongeveer 1900 à 2200 meter duidelijk een stuk hoger. Nog even ter verduidelijking: ik verwacht geen grote hoeveelheden regen. Het blijft hoogstwaarschijnlijk bij enkele lokaal overtrekkende losse buien. . Na de Kerstdagen trekt de meest actieve neerslag hoogstwaarschijnlijk ten noorden van de Alpen langs. De temperaturen liggen dan waarschijnlijk wat boven normaal. Ik bouw bewust wat mitsen en maren in. De lange termijn verwachting is behoorlijk wispelturig.

Update. Vanwege de vele vragen over de sneeuwgrens plaats ik morgen een speciaal kaartje met de sneeuwgrens en sneeuwverwachting!

Met vriendelijke groet,


Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @WeermanMichael

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

35 reacties
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
20 December 2023 - 07:07

Wil je plezier & actie tijdens je wintersport? Wat dacht je van Kappl? Het zonnigste skigebied in de Paznaun met perfect geprepareerde pistes en de fijnste poedersneeuw bit.ly/3TvYoQP (ad)

reageer
M. Bloemendal
M. Bloemendal
20 December 2023 - 07:23

Kaarten bij ecmwf vanmorgen? Die zijn nog niet eens binnen! Of bedoel je de run van gisteravond?

reageer
Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 07:24

Kijk dat ziet er goed uit voor de Kerstgangers. Hopelijk gaat dit zo doorzetten.

reageer
Marco Z
Marco Z
20 December 2023 - 07:41

Bedankt voor de update! Hopelijk brengt het niet teveel schade in het dal van Lermoos aan.

reageer
martin libbrecht
martin libbrecht
20 December 2023 - 09:04

ik hoop het ook Marco ,maar Moos zal er wel van weten denk ik op 1000m

J K
J K
20 December 2023 - 07:52

Vanochtend 1 cm sneeuw in Damüls, een voorbode van al het geweld wat nog komen gaat!

Reactie #123975 op weerbericht reageer
Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:25

Zekers 1cm sneeuw altijd beter dan 1 cm regen Leuk gebied met veel off piste mogelijkheden

R B
R B
20 December 2023 - 07:58

Hopelijk daalt sneeuwgrens nog iets, zodat gebied bij Going ook open blijft. Zaterdag naar skiwelt

reageer
Debby  Knuiman
Debby Knuiman
20 December 2023 - 16:27

Wij vertrekken vrijdag naar westendorf. Hoop niet teveel regen. Fijne vakantie gewenst!

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 08:17

Ik vind jullie berichtgeving altijd erg goed hoor Michael. Heb er zelf ook veel van geleerd. Wat een smulkaarten! ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️🇨🇭⛷️☃️

reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
20 December 2023 - 08:47

👍🙋‍♂️

Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 09:29

👍👍

Egbert Scholten
Egbert Scholten
20 December 2023 - 13:11

Leuk dat je memoreert hoe het vroeger ging !! Wij hadden al snel door dat je bij voorkeur hoog moest zitten . Of in een sneeuwloch zoals Lech . Heb daar in ‘73 leren skieen. Ga nu nog elk jaar met kinderen en kleinkinderen naar Hintertux.

Max Van beek
Max Van beek
20 December 2023 - 08:22

Hey michael, Wat doet de sneeuwvalgrens in Sölden?

reageer
Thomas F
Thomas F
20 December 2023 - 08:39

De zon probeerde het vanmorgen nog even, maar moet zich voorlopig gewonnen geven. Ortisei, blik richting Sella massief.

Reactie #123982 op weerbericht reageer
Marcel W
Marcel W
20 December 2023 - 14:26

Wel mooie foto zo😊👍

Thomas F
Thomas F
20 December 2023 - 19:35

Dank je wel Marcel! Leek net of de bergen in brand stonden.

Richard Boot
Richard Boot
20 December 2023 - 08:39

Super goed bericht voor iedereen die dit weekend weggaat hoop dat de sneeuwvalgrens positief uitvalt voor iedereen fijne dagen en geniet.

reageer
Erica van H
Erica van H
20 December 2023 - 08:56

Heerlijk dit elke ochtend is het 'spannend' wat jullie te vertellen hebben. Nu echt aftellen naar vrijdagavond, inpakken, af en toe webcams kijken en dan zijn we er helemaal klaar voor.

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 09:09

Wat een super vooruit zicht zeg met al dat sneeuwgeweld. De piste Bullys kunnen vol aan de bak om alles weer goed te krijgen, dit lijkt me zo gaaf werk de nacht doorbrengen op z’n monster heerlijk op de bergen. Het zal een drukke reisdag worden vermoed ik zo op vrijdag/zaterdag met al die sneeuw. Voor een ieder die dit weekend gaat rijden doe voorzichtig maar geniet van al het wit onder weg

reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 09:32

Reizen op vrij/zat gaat dingetje worden in (D) en zeker in Alpen !. Tgv.storm tot orkaankracht kan wegen/ dalen blokkeren. Dat is mogelijk inherent aan deze verwachting. Wij wensen ieder die reist veilige reis. 👍

Matisse S
Matisse S
20 December 2023 - 09:39

Wij vertrekken vrijdagavond, gaat spannend worden

Kees Hoeks
Kees Hoeks
20 December 2023 - 09:53

Joeri, wat betreft meerijden op een pistenbully dat kan hoor. Hebben wij ook wel eens gedaan. Op de alm waar ze overdag gestationeerd staan gewoon eens vragen aan één van de locals. Is altijd wel iemand die er van af weet. Vinden ze vaak nog gezellig ook, dan altijd maar alleen in de cabine. Kan je verzekeren: is spectaculair.

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 09:55

Dat geloof ik zo Kees, is en blijft prachtig werk. En idd ze zitten natuurlijk in de nacht altijd alleen.

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 10:33

Goed idee Kees, dat wil ik ook wel eens meemaken 👍

marc van de poel
marc van de poel
20 December 2023 - 12:03

In Valloire kon je dat gewoon boeken, dat meerijden met een pistenbully. Maar het was (uiteraard) niet gratis. 25 jaar geleden verbleef ik met mijn 3 kinderen in een berghotel op 2300m hoogte in Samnaun (Alp Trida) alwaar die chauffeurs elke avond koffietje kwamen drinken. Mijn kinderen hebben toen alledrie met zo'n monster mogen meerijden. Die spreken daar nog over..

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 12:45

Bedankt voor de tip Marc. 👍

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
20 December 2023 - 12:58

Wouw...lijkt mij echt een belevenis🥰

Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:30

Tegenwoordig is zomaar meerijden niet vaak meer mogelijk vanwege aansprakelijkheid maar wel vaak te boeken Vroeger heel vaak mee gereden was geweldig Werd toen ook nog vaak laat een of meer Nikolaschka gedronken Weinbrand met schijf citroen koffiecorner en suiker erop was je gelijk weer klaar wakker

Patrick Wallaert
Patrick Wallaert
20 December 2023 - 09:42

Super positief dit nieuws . Wat gaat er veel sneeuw zijn op de hogere pistes . Toch even een kleine kantekening . Onderaan zal het niet echt top zijn . De lagere dorpen gaan veel regen zien helaas , maar is niet anders . Men spreekt hier van onder de 1000m maar ik denk dat er toch regen zal vallen ook wat hoger ( 1300 a 1500 m ) Gelukkig is de meeste neerslag er uit tegen dat de sneeuwvalgrens nog hoger stijgt zondag-maandag naar 2000m .

reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
20 December 2023 - 09:50

“ . In het westen ligt hij ongeveer tussen de 1100 en 1600 meter, verder oostwaarts tussen ongeveer 1000 en 1400 meter. Hierdoor ontkomen de lager gelegen dorpen in Oostenrijk helaas niet aan de regen.” Ik raad iedereen aan het weerbericht goed te lezen! 😉

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
20 December 2023 - 12:59

💪😀

Steph Priem
Steph Priem
20 December 2023 - 09:51

Hier in Warth lichte sneeuwval en uiteraard een pakje frisser dan gisteren 😉.

Reactie #123995 op weerbericht reageer
Laurens De Greef
Laurens De Greef
20 December 2023 - 10:07

Zijn de wegen wat te doen daar? 🫣

Steph Priem
Steph Priem
20 December 2023 - 14:46

De wegen hier rond Warth zijn sneeuwvrij en uiteraard gestrooid 😉.

Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:32

Lekker Steph met de auenjet naar Lech en dan lekkere offpiste of skiroutes

Laurens De Greef
Laurens De Greef
20 December 2023 - 10:11

Ik hoop dat we vrijdag gaan kunnen vliegen op innsbruck…. 🫣

reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 10:21

Wordt turbulente daling ( als ze kunnen dalen) ✈️🛬🛬

marc van de poel
marc van de poel
20 December 2023 - 12:05

Hey, Bertil : Er is een oud Chinese spreekwoord dat zegt dat alle vliegtuigen eens moeten dalen..

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:31

Als het maar niet zoals de film A- Life is dan

Max Van beek
Max Van beek
20 December 2023 - 10:53

Aan welke sneeuwvalgrens moet ik denken voor sölden? Ligt namelijk tussen oosten en west in. Daarnaast lig het ook nog vrij zuidelijk.

reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 11:51

Tussen de 1100 en 1300 meter Max. Geen zorgen daar. Pistes liggen daar bijna allemaal boven de 1500m.

Talitha Diederen
Talitha Diederen
20 December 2023 - 10:55

Helemaal zin in de komende week, bedankt voor dit mooie bericht... Saint Francois Longchamps pakt volgens mij een mooie 20 a 40 cm mee....

reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 11:39

Paar cm vers ❄️ en klaart op. Morgenochtend inneralpin nog een droge ski ochtend 😇. Daarna sneeuwschuivers voor de deur 😉

Reactie #124006 op weerbericht reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 11:45

👍👍💪💪 😜❄️❄️❄️

Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:32

Ach ja jij vent toch vroeg wakker hahaha

Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 16:45

Juust Rob. Eerst wandeling om 5 uur hè? Heb al heel veel reeen en herten voor me langs zien lopen. Zelfs op de hoofdbaan door dal. Prachtig 👌

Gerda Hensen
Gerda Hensen
20 December 2023 - 11:45

Weer een duidelijk bericht Michael. Met de eerste alinea sla je de spijker op de kop. Het was vroeger altijd een verrassing wat je op plaats van bestemming aantrof. Dat had zeker z’n charme. Je nam het zoals het was. Geen stress vooraf over het wel of niet aanwezig zijn van sneeuw, regen, wind en al helemaal niet over de hoogte van de sneeuwvalgrens. Keep up the good work 👍

reageer
Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
20 December 2023 - 13:24

🙏😀

Hanneke Jalink
Hanneke Jalink
20 December 2023 - 12:00

Bij deze fijne feestdagen voor alle lezers van SH. Voor de kerstgangers een veilige reis en een hele fijne vakantie. Een ieder bedankt, voor de mooie foto's, is iedere keer weer smullen.

Reactie #124010 op weerbericht reageer
Henny Hoeksma
Henny Hoeksma
20 December 2023 - 12:25

Hoe is het in winterberg komende dagen?

reageer
Arjo Dane
Arjo Dane
20 December 2023 - 12:37

Wat een verrassing. Heerlijk zaterdag aankomen met een vers pak sneeuw .👌👌

reageer
Milan Ryckaert
Milan Ryckaert
20 December 2023 - 12:40

Iemand idee voor saalbach leogang ?

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:30

Welk idee bedoel je? - rodelen - apreski - boodschappen doen - welke pistes leuk zijn - huizen kopen

Elise .
Elise .
21 December 2023 - 00:03

😂😂😂

PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
20 December 2023 - 13:16

Wat een heerlijke WEERBERICHTEN over de sneeuw 🌨️ periode die eraan gaat komen en zelfs de Dolomieten pakken ook hún graantje sneeuw mee . Voor alle kerstvakantie gangers alvast veel skiplezier, 👍 . Maar voor ons eerst effe voor 9 dagen naar Curacao met +31 graden , en daarna gaan we ons helemaal richten op de wintersport ⛷️ vakantie in de Dolomieten 👉✈️👍

reageer
Michael  Cassiano
Michael Cassiano
20 December 2023 - 13:39

Als je het warme weer maar niet mee terug neemt naar de Dolomieten Peter 🤣 De ☀️ mag wel mee terug. Veel plezier op Curaçao 😎

Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2023 - 13:45

Peter, jullie fijne vakantie daar 👌👌

Gerda Hensen
Gerda Hensen
20 December 2023 - 14:37

Heerlijk vooruitzicht Peter. Een groot contrast met het druilerige weer in NL. Wij waren daar vorige maand en het was zalig. Geniet ervan!

Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:33

Ach waterskiën ook leuk toch

Katrien DG
Katrien DG
20 December 2023 - 17:10

Wat een contrast. Veel plezier in Curaçao. Ik kan alleen maar denken aan sneeuw voor de Dolomieten op dit moment...en sneeuw zolang het winter is bij ons 😊.

marc van de poel
marc van de poel
20 December 2023 - 18:39

Ligt er al veel sneeuw in Curaçau?

Sjaak W
Sjaak W
20 December 2023 - 21:21

😂

Xa De
Xa De
20 December 2023 - 13:33

Hoeveel pakt Portes du soleil mee?

reageer
Jorg K
Jorg K
20 December 2023 - 13:36

Wat een weerberichten deze maand. Da’s andere koek dan vorig jaar. @michael goeie eerste alinea! Dit jaar voor het eerst met de kerst naar Le Corbier (Les Sybelles, Frankrijk) hopelijk ligt het hoog genoeg en valt de regen mee daar voor de komende paar dagen? Wat denken de heren van SH? Nog mensen met goeie tips in dat gebied? Must do pistes? Waar kun je lekker eten ‘s avonds in Le Corbier? Thanks vast.

reageer
Deborah Boer
Deborah Boer
20 December 2023 - 14:10

Je gaat naar een mooi gebied. Wij zitten altijd in la Toussuire. Daar hebben ze mooie afdalingen. Veel plezier.

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:27

Hey Jorg, in 2022 daar geweest is leuk gebied met genoeg leuke en goede pistes. Het eten vonden wij het fonduen erg leuk en super goed. Wel moet je reserveren van te voren. Hoe de zaak heet weet ik niet meer maar hier twee foto’s van het eten en waar het ongeveer ligt. Bij het buitenzwembad

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:28

Reactie #124036 op weerbericht
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:28

Ff op de foto tikken om in z’n geheel te zien

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
20 December 2023 - 15:28

Reactie #124038 op weerbericht
marc van de poel
marc van de poel
20 December 2023 - 18:43

Dat restaurant heet : La Fontaine de L'Ours.

Jorg K
Jorg K
20 December 2023 - 22:06

Hey Marc en Joeri, Thanks voor de tips. Meteen gereserveerd!

Rolf Diepeveen
Rolf Diepeveen
20 December 2023 - 14:05

Wat een goede berichten! Volgens mij is deze situatie met kerst ongekend goed; zelden heeft er zoveel sneeuw gelegen rond deze tijd.

reageer
Job Bolton
Job Bolton
20 December 2023 - 14:06

Saalbach Hinterglemm vandaag heerlijke pistes wederom. Lichte sneeuwval en heerlijk rustig.

reageer
Steph Priem
Steph Priem
20 December 2023 - 14:51

Het sneeuwt al gans de dag hier in Arlberg, zo'n kleine 10 cm al. Niks regen en hopelijk blijft dit zo 🤞🕯️🙏.

Reactie #124034 op weerbericht reageer
Rob Van Elen
Rob Van Elen
20 December 2023 - 16:34

Gaan we wel vanuit toch Have fun

J K
J K
20 December 2023 - 18:02

Hier om de hoek in Damüls ook een cm of 10 gedurende de dag. Lekker vers laagje op de pistes en het zicht was eigenlijk nog best wel goed te doen!

Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
20 December 2023 - 16:59

Update. Ivm de vele vragen over de sneeuwgrens plaats ik morgen een speciaal kaartje. Hierin geef ik de sneeuwverwachting en sneeuwgrens aan.

reageer
Koos Beijer
Koos Beijer
20 December 2023 - 17:01

Goed idee van de weerman!💪❄️🌨🥰🇨🇭🛷

Katrien DG
Katrien DG
20 December 2023 - 17:11

Top!

Richard Boot
Richard Boot
20 December 2023 - 17:12

Super bedankt

Matisse S
Matisse S
20 December 2023 - 17:18

Top, bedankt!

Gerda Hensen
Gerda Hensen
20 December 2023 - 18:33

Wat zijn jullie toch een toppers👍

Charles Saliha
Charles Saliha
20 December 2023 - 20:26

wat een service, te gek!

Alex Kappl
Alex Kappl
20 December 2023 - 20:47

Mooi werk 👍

Michel Ski  Fantastic
Michel Ski Fantastic
20 December 2023 - 20:56

Super

Leen  Biberwier
Leen Biberwier
20 December 2023 - 21:12

Als gevolg van intensieve neerslag kan het tot neerslagafkoeling komen, waardoor sneeuwvalgrens 200 tot 300 meter lager kan uitvallen

Sneeuwhoogte.nl | Michael
Sneeuwhoogte.nl | Michael
20 December 2023 - 21:51

Misschien in enkele beschut gelegen valleien. Over het algemeen gezien denk ik dat dit wat minder uit de verf komt vanwege de harde tot stormachtige noordwestelijke wind.

Mieke J.
Mieke J.
20 December 2023 - 18:33

Super! Thanks!

reageer
Marjon J
Marjon J
20 December 2023 - 20:25

😍❄️

Reactie #124061 op weerbericht reageer
Henny Hoeksma
Henny Hoeksma
20 December 2023 - 20:38

Heel mooi

Erica van H
Erica van H
20 December 2023 - 21:16

Mooie foto zeg!

Kees Hoeks
Kees Hoeks
20 December 2023 - 22:22

Top 👍❄️

Sigrid Ribbers
Sigrid Ribbers
21 December 2023 - 06:28

😱😍

Mieke Jansen
Mieke Jansen
20 December 2023 - 20:53

Vanmorgen vroeg best bewolkt in Fiss. Maar vanaf half 11 begon het op te klaren en gingen we van slecht zicht naar super zicht! Onze laatste skidag was, tegen onze verwachtingen, helemaal prima 😊

Reactie #124065 op weerbericht reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 22:38

Let it snow let it snow let snow! 😍❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Reactie #124073 op weerbericht reageer
Matisse S
Matisse S
20 December 2023 - 22:59

Voor wanneer is dit?

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2023 - 23:13

21 tm 23 dec

Matisse S
Matisse S
20 December 2023 - 23:22

Top!! Thanks!

Gonda Houthuys
Gonda Houthuys
21 December 2023 - 00:17

wat vanaf 30december in Morzine

reageer
Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.