Zon neemt heft in handen

16 december 2023 - 8:00

Wat een week in de Alpen! Maandag en dinsdag kregen we een regenspook met in het westen en noordwesten tot 200 mm regen op 2000 m. Straf! Het lijkt wel een terugkerend fenomeen de laatste jaren, terwijl ik dit 10 jaar geleden niet vaak kon observeren in december. Maar gelukkig stroomde er vanaf woensdag dan weer koudere lucht binnen en vielen er nadien langsheen de hele noordkant ook weer sneeuwbuien. En zo zijn de condities in de Alpen over het algemeen erg goed, zeker als je hoog genoeg gaat. In de Zwitserse Noord-Alpen ligt >2500 m zelfs een record hoeveelheid sneeuw op veel plaatsen voor de tijd van het jaar. Op de Plaine Morte gletsjer ligt bijvoorbeeld al 3 meter sneeuw, terwijl dit vorig jaar niet gehaald werd over de hele winter! Door de voorkomende weersituaties hebben de Italiaanse Alpen duidelijk minder neerslag gekregen tot nu toe. Toch lijkt het dat de condities ook hier goed zijn. Soms wat overgrijpende neerslag, minder regen, prima pistepreparatie hebben hier wellicht mee te maken. Vandaag en de komende dagen staat er rustig weer op het programma. Dat mag ook wel eens! Ik heb het gevoel dat Michael en ik al vanaf begin oktober het ene na het andere neerslagsysteem mogen aankondigen, maar dat lijkt nu dus even te stoppen. 


Dik pak sneeuw op de bomen bij Schladming. @LiveUpdates


Op en top winters bij Jerzens. 
@LiveUpdates


Zonnig weer en schitterende pistes bij St-Ulrich gisteren in Italië. @LiveUpdates


Uitstekende piste in Nauders. @LiveUpdates


Gisteren al volop zon bij Avoriaz. @LiveUpdates

Hogedruk schuift over de Alpen
Het wisselvallige weer zijn we kwijt. Hogedruk met een kerndruk van meer dan 1040 hPa is vanaf het zuidwesten tot over de Alpen geschoven. Het weerbeeld is daardoor volledig gestabiliseerd met droog en rustig weer. In de lagere gebieden, vooral aan de noordkant, komt wel veel lage bewolking (hochnebel) voor die voor een grijze start van de dag zorgt. In de bergen is de zon meteen alom tegenwoordig en dat zal zo de hele dag zijn. Perfecte condities! In de Oostelijke Alpen komen regionaal nog wat meer restwolkenvelden voor, met later op de dag ook wat middelhoge sluiers. De nulgradengrens gaat vooral in het westen goed de hoogte in, tot 3000 m. In de Oostelijke Alpen blijft de koudere lucht nog wat langer plakken en pendelt de nulgradengrens nog rond 1000 m. Er staat een matige noordoostenwind, die vooral in de bergen, en dan zeker in de Oostelijke Alpen, nog wel fors kan doorwaaien. De alpengangers hebben weinig te klagen vandaag.


Krachtige hogedruk ligt over de Alpen. Aan de westkant stroomt er zachtere lucht naar Europa. @Wetterzentrale


De noordkant heeft deze ochtend te kampen met hochnebel. In de Oostelijke Alpen hangen nog restwolken. Elders is het meteen bij zonsopkomst zonnig. @Wetteronline

Komende dagen volop zon
morgen verloopt zeer gelijkaardig als vandaag. Aan de noordkant komt in de lagere gebieden hochnebel voor, maar in de Alpen is en blijft het zonnig, van 's morgens tot 's avonds. De wind zwakt helemaal af waardoor het echt rustig weer wordt. Het wordt wel milder in de bergen met 0°C op 3000 m in het oosten en 3400 m in het westen. Hoge waardes voor de tijd van het jaar, maar door de droge lucht zal dat weinig effect hebben op de pistekwaliteit. Ook maandag en dinsdag domineert de zon volop. Het wordt dan zelfs nog een fractie zachter met een nulgradengrens rond 3500 m. 


Overal grijs, maar zonnig in de Alpen dinsdag. @Wetteronline

Vanaf woensdag wisselvallig?
Het hogedrukgebied trekt zich over de Noord-Atlantische Oceaan meer terug naar het westen. Dat laat ruimte aan de oostflank voor een NW-circulatie in Europa. In de Alpen draait de wind woensdag dan ook naar het noordwesten. Er stroomt duidelijk koelere lucht binnen met een nulgradengrens die zakt tot 1000 m aan de noordkant en 1800 m aan de zuidkant. De koudere lucht wordt voorafgegaan door een zwak koufront dat langsheen de noordkant wat sneeuw kan opleveren. De hoeveelheden blijven wel klein. Aan de zuidkant blijft het woensdag droog en zonnig. Tijdens de nacht op donderdag en donderdag overdag arriveert dan een volgend neerslaggebied met weerom sneeuwbuien over de hele noordkant. Deze keer kan er meer neerslag vallen met een sneeuwgrens rond 600-800 m in het oosten en 1000-1200 m in het westen. Opnieuw houdt.de zuidkant het droog. Vanaf vrijdag lopen de weermodellen sterker uiteen. Sommige tonen een aanhoudend wisselvallig weerbeeld met grote sneeuwkansen, andere tonen een stabilisatie en hogedruk. Ik durf voorlopig nog geen uitspraken doen welke kant het zal worden. 


Sneeuwbuien vanaf het noordwesten op donderdag. @Wetteronline

Voor zover dit weerbericht. Komende dagen mogen de alpengangers genieten van volop zon! Fijne dag! 

Met vriendelijke groet,

Lander Van Tricht weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @LanderVanTricht

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

34 reacties
Jan Kerk
Jan Kerk
16 December 2023 - 08:54

Prima berichten Lander Gisteren was je zeer positief over de langere termijn/kerstperiode hoe staat het daar nu mee?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 09:57

Afwachten. Tweedeling binnen de modellen

Steph Priem
Steph Priem
16 December 2023 - 09:02

Knappe vooruitzichten, vanaf morgen in Warth โ›ท๏ธโ˜€๏ธ.

reageer
Rob Van Elen
Rob Van Elen
16 December 2023 - 11:46

Veel plezier

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 11:53

Steph goeie reis en fijn verlof. Genieten maar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

Steph Priem
Steph Priem
16 December 2023 - 13:15

Rob, Bertil, bedankt ๐Ÿ˜‰

PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
16 December 2023 - 09:03

Mogge Lander nou ik hoop dat de sneeuw kansen die eventueel vanaf woensdag gaan komen en waarvan jij nog niet weet welke kant het opgaat nou laat dat maar richting de zuidkant gaan want daar kunnen ze nog wel wat sneeuw ๐ŸŒจ๏ธ gebruiken dacht ik zo ๐Ÿ‘‰๐ŸŒจ๏ธ๐ŸŒจ๏ธ๐Ÿ”๏ธโ›ท๏ธ๐Ÿ‘.

reageer
Henk Jongkind
Henk Jongkind
16 December 2023 - 09:04

Goedemorgen allemaal, Tot nu toe inderdaad heel wisselvallig in de alpen. Even rust en daarna wellicht opnieuw. Is in elk geval iedere dag weer een plezier om de berichten te lezen.. A.s. woensdag vertrekken we naar Kaltenbach en we gaan zien hoe het tegen die tijd is.

reageer
Mieke Jansen
Mieke Jansen
16 December 2023 - 09:05

In Ehrwald is het fantastisch!

Reactie #123539 op weerbericht reageer
Harrald Kroeze
Harrald Kroeze
16 December 2023 - 09:57

Fantastisch Mieke! Wij moeten nog 4 weekjes geduld hebben.

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 11:54

Mooi, veel plezier deze week ๐Ÿ‘

Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
17 December 2023 - 12:02

Genieten!๐ŸŒž

Henk W.
Henk W.
16 December 2023 - 09:06

Mooie berichten weer! Even een andere vraag. Ook vandaag zie ik in het bericht weer iets staan over de geweldige Italiaanse pistenpreparatie. Kan iemand mij vertellen wat daar zo bijzonder aan is? Moet toch gemakkelijk over te nemen zijn als dit zo succesvol is.

reageer
Alberto Tomba2000
Alberto Tomba2000
16 December 2023 - 09:41

Nee dat kunnen ze niet overnemen aangezien de sneeuw aan de zuidkant een andere samenstelling heeft

PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
16 December 2023 - 09:52

Nou Henk hoe de Italianen dat doen om de pistes zo goed en mooi te prepareren weet ik ook niet ? Maar wij hebben jaren lang in heel veel verschillende skigebieden in Oostenrijk geskied maar het verschil van pistes is echt wel te merken wij skiรซn โ›ท๏ธ nu een aantal jaren in de Dolomieten Italiรซ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น en hebben ons stekje wel gevonden daar . ๐Ÿ‘‰๐ŸŒจ๏ธ๐Ÿ”๏ธโ›ท๏ธ๐Ÿ‘

marc van de poel
marc van de poel
16 December 2023 - 11:37

Pistenpreparatie is dan ook weer een beetje streekgebonden. Veralgemenen heeft weinig zin. In het bekende Livigno vond ik de preparatie correct, maar niet uitzonderlijk. In Bardoneccia vond ik de preparatie dan weer redelijk ondermaats. Maar de paar keren dat ik in de Dolo's geskied heb (Val Gardena, Pampeago, Bressanone, Val di Fassa en nog enkele andere,) waren de pistenpreparaties toch telkens boven gemiddeld. Al vind ik het plaatselijk in Oostenrijk en Zwitserland ook erg goed. Het relatief minst goed lijkt mij Frankrijk. Uiteraard nog steeds zeer aanvaardbaar maar het hoge niveau van de Dolo's halen ze daar zelden. Al moet ik er wel bij zeggen, dat Frankrijk in verband mat pistenpreparaties en kunstsneeuwpistes de laatste tien jaar mooie stappen vooruit gezet hebben.

PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
16 December 2023 - 12:00

Ja dat klopt wel Marc ook wij hebben dat zo ervaren in de Dolomieten ๐Ÿ‘‰๐ŸŒจ๏ธ๐Ÿ”๏ธโ›ท๏ธ๐Ÿ”๏ธ.

Ronny
Ronny
16 December 2023 - 09:18

Oei , voorspellingen van de nordstau blijven uit ?

reageer
Alberto Tomba2000
Alberto Tomba2000
16 December 2023 - 09:40

Nee die komt niet meer tot de kerst

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 09:20

Goeiemorgen Lander!Wat je zegt,het is allemaal zo snel gegaan met neerslag gebieden,zo snel dat het bijna weer kerst is!!!โ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ Komt er nog een Nordstau aan?!!๐ŸŒจโ„๏ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿ’ช

reageer
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
16 December 2023 - 10:04

Goedemorgen Koos, er is nog steeds wat aan het broeden rond en nu ook op de kerstdagen zelf. We zullen toch nog maar eerst even genieten van de rust fase die nu is aangebroken. Daarna zien we het wel. Ik zie wel spectaculaire kaarten maar nog te vroeg om daar over te speculeren. โ„๏ธโ„๏ธโ˜ƒ๏ธ๐Ÿ˜…๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ˜‰

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 10:13

Goeiemorgen Dennis!even afwachten dus,ik ga ook gelukkig de 2e week van de Kerstvakantie,zoveel zin in!!!โ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿ›ท๐Ÿšž๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’ช

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 10:15

Als er na kerst een Nordstau aankomt vindt ik ook prima!๐Ÿคฃ๐Ÿ’ช๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญโ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿ›ท

Dennis Arabba โ›ท๏ธ
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
16 December 2023 - 10:23

Oh wat een heerlijk vooruitzicht is het toch. Wij gaan vrijdag 5 januari die kant op. Om 10 dagen te genieten van de winterpret daar.๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญโ„๏ธโ›ท๏ธ Mijn dochter van 4 gaat voor het eerst op skiles. Veel zin in! โ˜ƒ๏ธโ˜ƒ๏ธ๐Ÿ˜

Dennis Arabba โ›ท๏ธ
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
16 December 2023 - 10:26

Die noord stau komt dan vast wel als wij er zitten! ๐Ÿ˜‚โ„๏ธโ„๏ธ

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 11:12

Geweldig Dennis,jij ook een mooi vooruitzicht dus!En gaaf met je dochter voor het eerst skiles!M'n zoontje gaat mee sleeรซn weer,die is alweer 9 jaar!๐ŸŒจโ„๏ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ’ช๐Ÿ›ท๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿšž๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 11:13

Hoop op de Nordstau net ervoor!๐Ÿ™ˆ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃโ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ

Camiel Vanwersch
Camiel Vanwersch
16 December 2023 - 09:36

De nordstau die voor donderdag op de planning stond lijkt tegen te vallen of zie ik dacht verkeerd?

reageer
Richard Boot
Richard Boot
16 December 2023 - 09:40

Altijd weer de warme oplossingen die winnen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚hopen dat de sneeuwval voor aankomende donderdag terug komt

reageer
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
16 December 2023 - 09:45

Serfaus-Fiss-Ladis live๐Ÿ˜ Veel verse #sneeuw en zon bit.ly/3TrEVRi

Reactie #123547 op weerbericht reageer
marc van de poel
marc van de poel
16 December 2023 - 11:38

Er is maar รฉรฉn ding mooier dan sneeuw en dat is vรฉรฉl sneeuw op mooie bergen.. yammie.

Matisse S
Matisse S
16 December 2023 - 09:51

Hopelijk zet die nordstau waar je gisteren over sprak, zich door

reageer
Dea Lanting
Dea Lanting
16 December 2023 - 10:05

Mooi vooruitzicht woensdag rijden wij richting Sรถlden, zin in!

reageer
PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
16 December 2023 - 10:22

Effe voor de skivoorpret er is zijn weer mooie live skibeelden op Eurosport te zien met afdalingen in Val dโ€™Isรฉre : voor de dames en voor de mannen in Val Gardena : ๐Ÿ‘‰๐ŸŒจ๏ธ๐Ÿ”๏ธโ›ท๏ธ๐Ÿ‘

reageer
CO SNOW
CO SNOW
16 December 2023 - 10:25

Betekent dat de kerst voorspelling, polaire lucht, van gisteren nu volledig van de baan is?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 11:09

Onzekerheid is groot. We wachten af. Vanaf woensdag kans op wisselvallig weer

Mirese  K
Mirese K
16 December 2023 - 11:25

Zouden we deze kerstvakantie dan eindelijk weer eens "normaal" kunnen skiรซn?๐Ÿคž๐Ÿซฃ

reageer
Willem-Jan Cramer
Willem-Jan Cramer
16 December 2023 - 11:43

Mooie berichten weer, maar toch ook moeilijk om te voorspellen waar je het beste uit bent na de kerst? Wij willen meteen na kerst een paar dagen genieten, iemand suggesties waar je dan het beste kunt zijn?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 11:51

Zou voorlopig nog afwachten :) Grootste kans op een verse laag sneeuw en nu ook al veel sneeuw zijn wel de Noordelijke en Oostelijke Alpen (noordkant)

Matisse S
Matisse S
16 December 2023 - 12:12

@lander: dus in Tirol is het met kerst prima skiรซn?

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 12:49

@Matisse S. In N-Tirol zit je idd perfect met Kerst ๐Ÿ‘Œ

Matisse S
Matisse S
16 December 2023 - 13:01

@bertil: top! Waar wij vrijdagavond naar toe gaan (SkiJuwel) is volgens mij Noord-Tirol dus dat gaat heerlijk worden

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 14:52

๐Ÿ‘โ›ท๐Ÿ‘

Willem-Jan Cramer
Willem-Jan Cramer
18 December 2023 - 08:31

๐Ÿ‘๐Ÿป

marc van de poel
marc van de poel
16 December 2023 - 11:47

De tendensen voor de Hautes Alpes en de Zuidwestelijke Italiaanse gebieden lijken mij vooralsnog erg droog.. Ergens beter dan die hopeloze regen periodes, maar nu en dan een witte opfrissing lijkt toch mooi meegenomen, naar ik meen. Is er al nieuws in die richting? Heb je info over de skigebieden in Bulgarije (Borovets), weliswaar een beetje uit de richting maar daar wijst mijn neus heen, einde februari.

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 11:50

Droog weer de komende 10 dagen ;) Hautes-Alpes -> kans op neerslag richting Kerstmis neemt toe, maar regio lijkt inderdaad wat beschermd te blijven

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 11:50

Droog weer de komende 10 dagen ;) Hautes-Alpes -> kans op neerslag richting Kerstmis neemt toe, maar regio lijkt inderdaad wat beschermd te blijven

Natalie van den Dungen
Natalie van den Dungen
16 December 2023 - 12:37

Goedemorgen! Bedankt voor je weerbericht, Lander! Mag ik vragen onder welk gedeelte van Oostenrijk Bad Hofgastein valt?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 13:53

Inner-Alpien, Oostelijke Alpen. Pikt ook wel van de noordstau mee meestal

Lars TK
Lars TK
16 December 2023 - 12:42

Iemand tips om vanuit Genรจve naar een skigebied af te reizen? Ik lees opties over bussen naar flaine en st gervais. Ervaringen?

reageer
christophe
christophe
16 December 2023 - 14:43

Er zijn verschillende bussen naar zowel naar porte du soleil, grand massief(flaine), st Gervais, le contanimes en verschillende plaatsen chamonix, enz. Na het landen ben je binnen het uur te plaatse.

Lars TK
Lars TK
16 December 2023 - 17:03

Ja ik zie ook treinverbinding maar de bus lijkt wel wat sneller. Maar dus goed te doen zo te horen

Tom Jansegers
Tom Jansegers
16 December 2023 - 14:18

Wij zouden 20/12 vertrekken naar Damuls, maar is er kans op liftafsluitingen de dagen erna? Ik zie dat de wind gevoelig aantrekt ๐Ÿ˜ž

reageer
Patrick Vierwind
Patrick Vierwind
16 December 2023 - 15:05

Neem zoals het is , gewoon vakantie houden kump altied goed

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 15:21

Nog veel te ver, hangt echt van de oriรซntatie van de wind af :)

J S
J S
16 December 2023 - 15:16

Prima Zatermiddag zo @amden CH

Reactie #123588 op weerbericht reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
16 December 2023 - 15:21

Fantastisch!

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 16:59

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Marieke S.
Marieke S.
16 December 2023 - 15:39

Geweldige berichten. Hopelijk komt er nog wat verse sneeuw rond kerst. Ik nog even wachten. Derde week van januari voor het eerst in 5 jaar weer op de latten! Zin aan!! โ›ท๏ธ๐ŸŽฟ๐ŸŒจ๏ธโ„๏ธ

reageer
Gijs van der Plas
Gijs van der Plas
16 December 2023 - 17:25

Val Thorens ligt er echt ongekend goed bij!

Reactie #123594 op weerbericht reageer
Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
16 December 2023 - 17:53

๐ŸŒžโ„๏ธ๐Ÿ˜Žโ›ท๏ธ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น

Reactie #123596 op weerbericht reageer
J K
J K
16 December 2023 - 18:15

Vanmiddag aangekomen in Damรผls en het ziet er hier echt geweldig uit! Veel zin in morgen

Reactie #123597 op weerbericht reageer
Tijn Peters
Tijn Peters
16 December 2023 - 20:23

Nieuwe EC begint meer op GFS te lijken?

reageer
Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 20:35

En dat betekent?๐Ÿค”๐ŸŒจโ„๏ธ๐Ÿฅฐ

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 21:15

Ha Koos. Las zojuist update Duitse weerdienst. Vanaf midden deze week als ook Kerst toenemend wisselvallig. Voor het laagland Nasskalt, winters vanaf middelgebergten. Temp niveau op 1500 m ( -2/-5 gr ). Dus winters met geregeld โ„๏ธโ„๏ธ๐Ÿ›ท๐Ÿ›ทโ„๏ธโ„๏ธ

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 21:48

Bertil!super dank voor je reactie!๐Ÿ’ช๐Ÿฅฐโ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿฅฐ๐Ÿ›ทZoveel zin in en gaat met de sneeuw dus wel goed komen denk ik dan!๐ŸŒจโ„๏ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท๐Ÿšž๐Ÿšž

Bertil Blaas
Bertil Blaas
16 December 2023 - 21:55

Koos volop โ„๏ธโ„๏ธwaar jij heen gaat. Ook met Kerst geregeld sneeuw. Wanneer gaan jullie ? ๐Ÿ›ท๐Ÿ›ท

Koos Beijer
Koos Beijer
16 December 2023 - 22:10

Bertil,we hopen 2 januari met de dagtrein te gaan,smiddags aankomst !โ„๏ธ๐ŸŒจ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ›ท๐Ÿšž

Erwin de Roode
Erwin de Roode
16 December 2023 - 20:31

Schitterende condities in les Portes du Soleil vandaag! Een beetje druk bij sommige liften in Avoriaz maar verder prima te doen in Les Crosets en Chรขtel !

Reactie #123600 op weerbericht reageer
Kevin B
Kevin B
16 December 2023 - 22:40

Hoe is het rond Chatel? Pistes zijn er pas net geopend volgens mij? Wij gaan met oud jaar naar Chatel ๐Ÿ˜Ž

Erwin de Roode
Erwin de Roode
16 December 2023 - 20:37

En nog eentje van de 'Dents du Midi' omdat het zo mooi is! ๐Ÿ˜Ž

Reactie #123603 op weerbericht reageer
Twanโ›ทโ„๏ธ๐Ÿ‘Œ Hendriks
Twanโ›ทโ„๏ธ๐Ÿ‘Œ Hendriks
16 December 2023 - 21:18

Veel sneeuw in ischgl, morgen maar eens boven kijken๐Ÿ˜Žโ„๏ธโ›ท๏ธ๐Ÿ‘

Reactie #123606 op weerbericht reageer
Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
Dieter D๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น
17 December 2023 - 01:38

๐Ÿ‘

Dennis Arabba โ›ท๏ธ
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
17 December 2023 - 02:47

Ben benieuwd naar je ervaringen daar!

Mary Pellikaan
Mary Pellikaan
16 December 2023 - 23:58

Vandaag topsneeuw Sรถlden . Offpiste mogelijkheden zat.

Reactie #123611 op weerbericht reageer
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
Dennis Arabba โ›ท๏ธ
17 December 2023 - 02:42

Indrukwekkende sneeuw cm rollen weer uit de bus. Zal het dan toch? ๐Ÿ™

Reactie #123613 op weerbericht reageer
Henny Hoeksma
Henny Hoeksma
17 December 2023 - 08:30

Hopelijk pikt Frankrijk ook iets mee

Francesco  Livigno
Francesco Livigno
17 December 2023 - 08:46

Heb dit ondertussen ook opgemerkt voor Livigno ๐Ÿคž๐Ÿผ๐Ÿคž๐Ÿผ๐Ÿคž๐Ÿผ

Matisse S
Matisse S
17 December 2023 - 09:12

Via welke app / site is dit?

Matisse S
Matisse S
17 December 2023 - 09:14

Heb t al gevonden, was via Bergfex. Bij ons geven ze daar op vrijdag 29 cm, iets minder als bij jou ๐Ÿ˜‚

Richard Boot
Richard Boot
17 December 2023 - 08:07

๐Ÿฅณlaten we hopen dat het nu blijft staan op de kaarten

reageer
Sjaak W
Sjaak W
17 December 2023 - 08:36

Spannendddd en wss best ingewikkeld, de mannen hebben er kennelijk ook moeite mee om et in kaart te brengen

reageer
Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.