Vrij zonnig weer

31 januari 2023 - 7:40

Een eerste paar sneeuwbuien zorgden gisterenavond en afgelopen nacht voor wat sneeuw in de oostelijke Alpen, en ook tijdens de ochtend kan er vandaag nog een beetje sneeuw vallen. De hoeveelheden zijn wel eerder beperkt. Daarvoor ligt een hogedrukgebied te dichtbij waardoor de atmosfeer niet vochtig genoeg geraakt en ook wat stabieler blijft. De nabijheid van het hogedrukgebied, of toch zeker van een hogedrukrug, zorgt ook vandaag voor meestal zonnig Alpenweer. Januari eindigt aangenaam!


Lage wolkenvelden met daarboven een zonnig weertype bij Gaschurn. @LiveUpdates


Zonnig in Saint Sorlin, met enkele mooie lenticularis wolken. @LiveUpdates


Kaiserwetter in Westendorf. @LiveUpdates

Vrij zonnig, oosten nog aanvankelijk nog grijs
Onder de invloed van een hogedrukgebied met kern zo'n 1000 km ten noorden van de Azoren is het in de Alpen (vrij) zonnig weer. Enkel de oostelijke Alpen kampen tijdens de ochtend nog met restbewolking en zelfs wat lichte sneeuwbuien ten oosten van Salzburg. De toenemende invloed van de hogedruk zal deze wolken wel doen oplossen waardoor de zon overal uitbundig zal schijnen. Na de middag verschijnen er in de oostelijke Alpen alweer wat meer hoge en middelhoge wolkenvelden waardoor de zon het moeilijker krijgt. Vervolgens, tegen de avond, kan de vochtophoping weer geforceerd worden waardoor er enkele sneeuwbuien kunnen ontstaan (sneeuwgrens rond 500 m). De nulgradengrens klimt vandaag wat hoger. Tot gemiddeld 1200-1400 m in het NO, 1600-1900 in het (N)W en ZO, en tot meer dan 2500 m in het zuidwesten (föhn). 


Hogedruk strekt zich vandaag uit tot over de Alpen, met daardoor gunstig en aangenaam weer. @KNMI 

Vannacht wordt de hele noordkant getroffen door wat meer bewolking, maar de buien/eventuele neerslag blijft wel spaarzaam. Het is duidelijk een beetje gerommel in de marge. Morgen delen we de Alpen in 2 met volop zon in het westen en zuiden, en meer wolken in het noorden en vooral noordoosten. Het blijft overdag wel droog. Pas tegen de avond neemt de kans op enkele sneeuwbuien, vooral in Vorarlberg, weer toe. Sneeuwen doet het vanaf 400-600 m. Morgen ligt de nulgradengrens tussen 1200 en 1600 m aan de noordkant en tussen 1600 en 2400 m aan de zuidkant. 

Donderdag sneeuw in de oostelijke Alpen
Donderdag richt de straalstroom zich recht op de oostelijke Alpen. Vochtige en koele luchtmassa's worden dan opgestuwd, condenseren, en leveren sneeuw op in de oostelijke Alpen. Ten oosten van het Berner Oberland blijft het de hele dag grijs met sneeuw boven 400-600 m. Ten westen blijft het droog met zon en ook ten zuiden van de hoofdkam domineert de zon. Zoals ik gisteren al wel vermelde wordt het opletten voor de wind die vooral in de bergen (vrij) krachtig zal doorwaaien, met sneeuwverstuivingen en onstabiliteit als gevolg. Het wordt dus weer extra opletten voor lawines. Vrijdag zal het weer vanaf het westen wat sneller stabiliseren, waardoor de stuwing wegvalt en de sneeuw verdwijnt/oplost naar het oosten. De oostelijke Alpen zullen wel nog de hele dag in de wolken vertoeven. In het westen/zuiden blijft het (vrij) zonnig. Cumulatief verwacht ik tot vrijdagmiddag 20-30 cm sneeuw op de meeste plaatsen, en 30-50 cm in de hogere massieven, met lokale uitschieters tot 60-80 cm (bijvoorbeeld Hohe Tauern, Salzburgerland). Rond het Berner Oberland valt zo'n 5-15 cm. 


Sneeuw ten oosten van het Berner Oberland. @Wetteronline

Weekend nog wat sneeuw, maar ook veel zon
De weersverwachting blijft enigszins complex. De vaste lezers zullen wel gemerkt hebben dat de sneeuwhoeveelheden vaak wat worden bijgesteld. Dat komt omdat we niet echt met neerslagzones te maken hebben, die altijd beter te voorspellen zijn, maar met stuwingsfases. Hierbij hebben kleine verschillen in de positie en snelheid van de wind ten opzichte van de bergen (stuwing dus) grote gevolgen. Op zaterdag liggen de Alpen voor 90% onder de dominantie van een hogedrukgebied met kern over het zuidwesten van Europa. Ten oosten van Salzburg blijft er echter ruimte voor wat stuwing, op basis van de huidige weerkaarten, met daardoor bewolking en kans op sneeuw in deze hoek van de Alpen. Zondag is de kans op sneeuw langs de hele noordkant (ten oosten van Berner Oberland) weer wat groter. De temperaturen als ook de sneeuwgrens blijven gelijkaardig. 

Begin volgende week tonen de weermodellen nu opnieuw een forse stau-fase in de noordelijk en oostelijke Alpen. Tezamen wordt de aangevoerde lucht weer fors kouder uit het noordoosten. De westelijke en zuidelijke Alpen zitten aanhoudend meer weer begunstigd. We volgen het op de komende dagen!

Een fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,

Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @LanderVanTricht

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

41 reacties
Karin
Karin
31 January 2023 - 08:01

Mooie berichten (weer) het aftellen begint nu echt!

reageer
P O
P O
31 January 2023 - 08:09

In het dal van Mayrhofen-Zell am Ziller 10cm verse sneeuw, dat wordt poederen boven.

reageer
Chris Ski
Chris Ski
31 January 2023 - 08:19

En de grote hoeveelheden sneeuw lijken grotendeels verdwenen :(. Of verder naar het oosten te vallen

reageer
Sara van Grootel
Sara van Grootel
31 January 2023 - 08:29

Ja jammer hè... Werd er eerst nog gesproken over een meter sneeuw deze week, dat werd 50 cm en nu bijv in Kirchberg waar wij volgende week heen gaan nog maar een centimeter of 20. Weg is de sneeuwdump 😔

Mike
Mike
31 January 2023 - 08:33

Ehrwald lijkt ook ineens weer minimaal sneeuw te krijgen waar eerst nog gesproken werd over 50cm 🤔

Rita
Rita
31 January 2023 - 08:34

Geen paniek Sara, in Kirchberg kan je nu uitstekend skiën, zelfs de Fleckalm afdaling is sinds afg vrijdag open!! ⛷️⛷️⛷️

HARRY K
HARRY K
31 January 2023 - 08:50

@Mike R ook wij teleurgesteld over de nu voorspelde minimale hoeveelheden sneeuw voor Ehrwald op deze site. Gelukkig biedt Wetter.at nog wel hoop...... 🤞

Monique Bockhoudt
Monique Bockhoudt
31 January 2023 - 10:20

Super!! Wij gaan zaterdag naar Kirchberg voor het eerst.

Sjaak W
Sjaak W
31 January 2023 - 10:29

Tja Mike, ik zag het ook al gisteren. Hefhoogte is net te sterk waardoor alles oostwaarts geduwd word helaas. Het is niet de eerste x in de laatste weken dat het op het laatste moment steeds minder is terwijl het zo hard nodig is daar

Mike
Mike
31 January 2023 - 10:42

Ach 20 cm is ook leuk…. Af en toe paar cm erbij blijft het ook goed…Hopelijk blijft de temp nog langere tijd gunstig zodat alles mooi blijft liggen. Website Bergfex is nog wel wat minder conservatief en daar staat nogsteeds cm of 40 opgeteld voor b.v. Ehrwald Alm en Wetterstein.

Rita
Rita
31 January 2023 - 11:36

Monique, veel plezier in Kirchberg! De pistes liggen er over het algemeen goed bij en zijn uitstekend geprepareerd!! Mooi weer zou de kers op de taart zijn! 😎⛷️🎿

Sara van Grootel
Sara van Grootel
31 January 2023 - 12:12

Dank voor de geruststelling Rita!

Dries V
Dries V
31 January 2023 - 08:21

Hoi, ik volg dit forum nu al jaren en weet dus dat er hier heel wat kenners zijn… Vraagje; wat is jullie favoriete winterwandelgebied in de Oostenrijkse Noordalpen (of inner-Alpien) enerzijds en/of in de Dolomieten anderzijds? (liefst hoog genoeg zodat er later op het seizoen ook nog wat deftig te skiën valt 😉). Alvast bedankt voor de tips!

reageer
Sieds Van der Veen (Ramosch)
Sieds Van der Veen (Ramosch)
31 January 2023 - 09:25

wellicht lastige vraag op dit skigerichte forum. mijns inziens kun je op diverse plekken winter- en sneeuwschoenwandelen. dit laatste komt op en is geliefd bij locals. Liefst met gids! kies voor goede zonligging en hoogte zo rond de 2000 meter. Kom zelf veel in het Engadin, mooi zonnig dal met fijne ZO helling op hoogte.

Dries V
Dries V
31 January 2023 - 10:51

Dank je! Engadin… Nog niet bij stilgestaan. Is dat noord of zuid?

Marcel W
Marcel W
31 January 2023 - 10:59

wij waren 2 weken terug in Folgaria in de Dolomieten en daar heb je prachtige wandel en langlauf routes!

Clemens Gjertsen
Clemens Gjertsen
31 January 2023 - 11:24

Wij zelf zijn niet van die wandelaars maar mijn ouders waren dat wel. Daar was inderdaad het Engadin (Sils/Pontresina/St.Moritz) zwaar favoriet. En die konden echt dagen wandelen... Overigens: de klassieke Zwitserse skiplaatsen, zoals Arosa, Davos, Laax etc. hebben zeer goed wandelnet, ook in de winter. Overigens letten zij altijd op de mogelijkheden om met treintjes en cabines, als voetganger, ook omhoog te kunnen. Mooie is dat je als wandelaar niet altijd dichtbij liften hoeft te zitten en het budget dus wat flexibeler is.

Hanneke Jalink
Hanneke Jalink
31 January 2023 - 12:43

Dag, De jungfrauregion heeft 80 km. winterwandelpaden, waarvan veel op hoogte, rond de 2000m . Je hebt dan wel een wandelpas nodig. Zie mijn reactie gisteren.

Marja  Skiër
Marja Skiër
31 January 2023 - 13:02

Ik weet dat in het Zillertal (Fügen, Mayrhofen en andere plaatsen in het dal )veel winter-wandelwegen zijn. Ze moeten nl wel geprepareerd zijn in de winter. Wij wandelden vorige week een route in Italië maar die hield na 1km gewoon op, niet geprepareerd dus dan kom je er niet.

Steph Priem
Steph Priem
31 January 2023 - 13:52

Marja, je zat dan ook aan de verkeerde kant van de Matterhorn, om te wandelen verblijf je beter in Zermatt die hebben exclusieve winterwandelwegen 😉.

Dries V
Dries V
31 January 2023 - 16:03

Bedankt voor alle tips… Zwitserland lijkt er toch wat uit te springen… mss toch eens nader bekijken. Van die geprepareerde wandelwegen; dat is maar al te waar. Het kan ronduit gevaarlijk zijn op niet of slecht onderhouden paadjes vol (half smeltend) ijs… vandaar mijn vraag. Nog suggesties? Hou jullie vooral niet in 😉

Koos Beijer
Koos Beijer
31 January 2023 - 17:40

Ik zou voor de Jungfrau region kiezen!😍🥰🌨❄️🇨🇭Zo dichtbij de bergen,geweldige omgeving!En wat Hanneke al zei,meeste routes liggen vrij hoog!❄️🌨🥰😍🇨🇭🛷🚞

Koos Beijer
Koos Beijer
31 January 2023 - 17:44

En dan met aanschaf van de schlitteln en wandelpas voor 58 chf voor 1 dag!altijd geprepareerde routes!😍🥰🌨❄️🇨🇭🛷🚞

Marco Snowboarder
Marco Snowboarder
31 January 2023 - 08:33

Je zal maar wonen in het Hohe Tauern gebied Salzburgerland 😍🥰🗻❄️🌨️🏂.. mn splitboard staat al klaar met een nieuw laagje wax .. let it snow ❄️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️

reageer
Denny Blokland
Denny Blokland
31 January 2023 - 23:31

🙌🏻

Remco Jouta
Remco Jouta
31 January 2023 - 08:35

De echte sneeuwjackpot lijkt vanaf vandaag weg te blijven. Voralberg zou volgens diverse bronnen zware sneeuwval en zeker een meter erbij te krijgen, nu moeten we denk ik blij zijn met 30 cm. Zijn het ecmwf en gfs te rooskleurig geweest en valt de korte termijn tegen?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 08:47

Stuwing is minder intens geworden en bijgevolg ook de sneeuwhoeveelheden :)

Tim de Jong
Tim de Jong
31 January 2023 - 10:51

Ik zag het al gebeuren op straalstroom julianadorp. . Daar kan je precies zien hoe de straal stroom loopt . Zaterdag nog beukte er een vet rode lijn van noord naar zuid over de Alpen. Das nu ook minimaal. Helaas. Hogedruk ligt niet goed genoeg. Voor veel sneeuw

Susan van Boxtel
Susan van Boxtel
31 January 2023 - 18:34

Het is hier geweldig hoor, in Voralberg. Mooie pistes, zo’n & gisteravond wat sneeuw.

Reactie #115240 op weerbericht
Dieter D🇦🇹
Dieter D🇦🇹
31 January 2023 - 08:36

De zon schijnt hier al in Kreischberg (Steiermark) na sneeuwval deze nacht. 🌞⛷

reageer
marc van de poel
marc van de poel
31 January 2023 - 08:38

Update uit Valloire. De sneeuw is rijkelijk aanwezig, net zoals de zon en de pistes zijn perfect, enkele harde plekken niet te na genomen. 'T is genieten. De knalblauwe lucht lokt ons zodadelijk weer richting pisten.

Reactie #115155 op weerbericht reageer
Steph Priem
Steph Priem
31 January 2023 - 08:58

Valloire een zalig skidorp, kom hier al vele jaren, meestal met de paasvakantie. Amuseer je en ski ze 😉.

Harry Verduin
Harry Verduin
31 January 2023 - 10:44

Geniet ervan!

Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2023 - 17:24

Enjoy Marc!

Vincent Holleman
Vincent Holleman
31 January 2023 - 08:52

Pakt Winterberg de komende dagen vooral regen, of ook nog sneeuw?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 08:55

Regen helaas. Boven 800 m wel nog sneeuw mogelijk!

Gijs X
Gijs X
31 January 2023 - 08:58

Die stau voor volgende week mag wegblijven 😉

reageer
Thim  Koemans
Thim Koemans
31 January 2023 - 09:15

Hou op hoor! Eindelijk sneeuw!! #%$&$ Winter tot nu toe..

Sjaak W
Sjaak W
31 January 2023 - 10:32

Het zal toch wel een keertje kassa zijn en dat de voorspelling naar boven bijgesteld zal worden? Let's hope🌨🌨

Robin Vissers
Robin Vissers
31 January 2023 - 09:05

Goedemorgen! Wat verwacht je voor de zugspitze arena? Vertrekken vrijdag op zaterdag nacht.

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 09:20

30-50 cm sneeuw. Begin volgende week weer sneeuwkansen

Sjaak W
Sjaak W
31 January 2023 - 10:33

👍🌨👍

🇦🇹Steven Vancanverberghe🇮🇹
🇦🇹Steven Vancanverberghe🇮🇹
31 January 2023 - 09:32

Zoals te verwachten viel blijken anno 2023 weersverwachtingen nog steeds moeilijk te voorspellen. Alleen het weer zelf beslist wat er gebeurt en waar het gebeurt. Nu, een sneeuw'dump' is echt geen cadeau, laat het maar rustig aan sneeuwen. Alle gebieden hebben ondertussen voldoende sneeuw ontvangen en er is af en toe eens een streepje zon te zien, en zo hoort het. Niemand klaagt, iedereen is blij en zo hebben we het graag! Toch even een dankjewel aan de mensen van sneeuwhoogte.nl voor de gedetailleerde informatie en mooie foto's! Wij belgen hadden het zelf niet beter gekund 😉 meer van dat!

reageer
Denny Blokland
Denny Blokland
31 January 2023 - 23:34

Double that!! Niets te klagen hier. En precies, geweldige info mannen! 👏🏻👏🏻

Dylan Stoffelen
Dylan Stoffelen
31 January 2023 - 09:32

Al enig idee wat de vooruitzichten zijn voor volgende week? Vertrek maandag naar zillertal tot zaterdag?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 09:43

Zie weerbericht. Begin van de week mogelijk weer sneeuw ❄️☃️🌨️

Roy Schoen
Roy Schoen
31 January 2023 - 09:32

De sneeuwverwachting voor montafon is helemaal verdwenen, eerst nog rond de 90cm en nu bijna niks... duimen dat de weermodellen meer voorspellen

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 09:43

Sneeuwgrens ligt ook iets hoger

linda g
linda g
31 January 2023 - 09:41

Lander kan je wat zeggen over de wind in regio Zillertal🥴

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 09:42

Aanspannende wind de komende dagen (zeker donderdag krachtige wind)

linda g
linda g
31 January 2023 - 09:48

Dank je wij komen vrijdag aan🙏

reageer
Joeri Dk
Joeri Dk
31 January 2023 - 10:41

Ik zie dat voor de regio Mayrhofen redelijk goed weerbeeld voorspeld wordt voor het weekend met minimale neerslag? Zelfs met redelijk veel Zon. Echter lees ik in de voorspellingen dat er redelijk wat sneeuw gaat vallen. Wat moet ik nu aanhouden?

reageer
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
31 January 2023 - 10:47

Zie het laatste gedeelte van het weerbericht: "Op zaterdag liggen de Alpen voor 90% onder de dominantie van een hogedrukgebied met kern over het zuidwesten van Europa. Ten oosten van Salzburg blijft er echter ruimte voor wat stuwing, op basis van de huidige weerkaarten, met daardoor bewolking en kans op sneeuw in deze hoek van de Alpen. Zondag is de kans op sneeuw langs de hele noordkant (ten oosten van Berner Oberland) weer wat groter. De temperaturen als ook de sneeuwgrens blijven gelijkaardig."

Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
31 January 2023 - 10:47

Mayrhofen ligt ruim 100km ten westen van Salzburg

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2023 - 10:58

Weer waarschuwing Duitse wetterdienst

Reactie #115190 op weerbericht reageer
Sjaak W
Sjaak W
31 January 2023 - 15:05

Tja, laten we het hopen hahha

Paul 67
Paul 67
31 January 2023 - 11:11

Groeten uit Westendorf , 11.00 uur lokaal.

Reactie #115192 op weerbericht reageer
Dieter D🇦🇹
Dieter D🇦🇹
31 January 2023 - 11:16

Winderige op de Kreischberg (Steiermark).

Reactie #115194 op weerbericht reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
31 January 2023 - 11:18

Hoeveelheden kunnen in de gunstige stau oplopen tot lokaal 1 m, maar op de meeste plaatsen zal het minder zijn. Kwestie van niet tegen te vallen als er "maar" 30 cm sneeuw valt. "1 meter sneeuw" in de titel van een weerbericht klinkt nu eenmaal beter ... ;)

Reactie #115195 op weerbericht reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
31 January 2023 - 12:49

Nog steeds een mooi pak sneeuw toch.👍

Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2023 - 16:19

Idd ruim voldoende. En bij zulke hoeveelheden sneeuw 1mtr is de kans groot dat er pistes gesloten zijn omdat ze niet optijd geprepareerd krijgen ect

marc van de poel
marc van de poel
31 January 2023 - 12:21

Combe orcieres Valloire, Valmeinier

Reactie #115200 op weerbericht reageer
marc van de poel
marc van de poel
31 January 2023 - 12:21

Combe orcieres Valloire, Valmeinier

Reactie #115201 op weerbericht reageer
Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2023 - 12:23

Lunchtime @ La Plagne, en vandaag eentje met een prachtig zicht! Hoeft het nog gezegd: we genieten ☀️❄️⛷️

Reactie #115202 op weerbericht reageer
Marja  Skiër
Marja Skiër
31 January 2023 - 13:07

Greet ga maar lekker genieten en tel je zegeningen! Goed gebied, goede sneeuw, goede vent, misschien wat zon erbij, wat wil je nog meer hè!

Bertil Blaas
Bertil Blaas
31 January 2023 - 13:20

Perfect 👌👌

Gerda Hensen
Gerda Hensen
31 January 2023 - 16:52

Een topdag Greet. Enjoy!

Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2023 - 17:27

We hadden een top-knal-dag: Strava gaf 101km aan bij aankomst, ik heb genoten en grenzen verlegd. En die knieën houden zich voorlopig goed. Hier zit een blije meid 🤩❄️⛷️🍀☀️

Koos Beijer
Koos Beijer
31 January 2023 - 17:45

Daar heb je blije Greet!😊🤣Geweldig genieten daar denk,hè!!!❄️🌨🥰

Koos Beijer
Koos Beijer
31 January 2023 - 17:46

101 km?!!!pfff...knap gedaan,Greet!🌨☀️❄️🥰Geniet er samen van!!!💪

Greet ☀️
Greet ☀️
31 January 2023 - 20:20

Merci @Koos

Denny Blokland
Denny Blokland
31 January 2023 - 23:39

101 ja??? 😂👏🏻. Btw, absolute aanrader voor tracking: Slopes (gratis), ook ideaal om je mede-wintersporters op locatie te volgen!

pieter van moorsel
pieter van moorsel
31 January 2023 - 12:39

Laat die stau volgende week ook maar komen..11 februari naar galtür..paar dagen zo'n en hopelijk ook nog verse sneeuw..maar vooruitzichten zijn goed..we houden het in de gaten

reageer
H Ver
H Ver
31 January 2023 - 14:08

Volgende week ga ik naar Reutte. Kan ik daar goed langlaufen?

reageer
H Ver
H Ver
31 January 2023 - 14:09

Hoe zijn de weersvooruitzichten …

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2023 - 16:18

Door het weerbericht te lezen kom je je antwoordt tegen

Sjaak W
Sjaak W
31 January 2023 - 19:05

🤷‍♂️

Laurrra L
Laurrra L
31 January 2023 - 14:21

Update vanuit Dolomiti Superski -Alta Badia. Vandaag naar Armentarola, de skitour Lagazuoi gedaan. Fantastisch weer, wel koude wind. Prachtige uitzichten!

Reactie #115212 op weerbericht reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2023 - 16:17

Is dit de Panorama tour??

pieter van moorsel
pieter van moorsel
31 January 2023 - 17:18

Laguzoi is de mooiste op piste afdaling die ik ooit heb gedaan

Laurrra L
Laurrra L
31 January 2023 - 17:27

Nee het is de Lagazoui skitour. De tour waarbij je eerst met een taxibusje vanuit Armentarolla gaat, dan doe je die lange piste, en daarna achter de paardenslee terug naar Armentarola.

ron braams
ron braams
31 January 2023 - 19:19

Wij hebben ook nog uitstapje gedaan naar cinque torri. Een fantastische tocht. Moesten wel heel erg door skiën, vanaf 13.15 vanaf cinque torri, om op tijd te zijn in Selva voor de laatste lift van de Ciampinoi. Maar het was fantastisch

R. Frans
R. Frans
31 January 2023 - 14:42

Hoeveel sneeuw kunnen we verwachten in Solden de komende dagen?

reageer
Joeri Snowboard
Joeri Snowboard
31 January 2023 - 16:17

Ff kijken onder je favorieten en huppa daar vind je je antwoord. Maar wat ik kan zien 120cm verse sneeuw🤪🤪

Margo T
Margo T
31 January 2023 - 16:12

Kaprun, prima pistes !

Reactie #115216 op weerbericht reageer
Carolien v V
Carolien v V
31 January 2023 - 19:57

Ik zie vooral een prachtig terras 😇

Gerda van de Sande
Gerda van de Sande
31 January 2023 - 17:03

Vandaag 🏂⛷ in het gebied Carezza Heerlijk rustig gebied top pistes en geweldige zwarte afdalingen die heel goed te doen waren Lekker gegeten op de piste

Reactie #115222 op weerbericht reageer
Jeannette B
Jeannette B
31 January 2023 - 17:19

Klopt Gerda. Hier waren wij zondagen toen zelfs niet druk. Echt leuk gebied zelfs ondanks de hele lange sleeplift😉

Gerda van de Sande
Gerda van de Sande
31 January 2023 - 17:04

Reactie #115223 op weerbericht reageer
Gerda van de Sande
Gerda van de Sande
31 January 2023 - 17:05

Reactie #115224 op weerbericht reageer
Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
31 January 2023 - 17:19

Afgelopen 4 dagen in SHLF geweest. Laat ik voorop stellen dat het heel mooi was. Maar, ik ben niet zo te spreken over de kwaliteit van het prepareren daar. Zijn er meer lezers met die ervaring? Voor de mensen die nog gaan: er ligt sneeuw zat : - )

reageer
Jeannette B
Jeannette B
31 January 2023 - 17:23

Vandaag via Campitello naar Plan de Gralba geskied. De wind was bij Campitello wel een zogenaamd aandachts puntje. De sneeuw incl jezelf werden bijna van de piste geblazen🙃. Plan de Gralba ligt meer in de luwte. Maar de zon scheen weer volop

Reactie #115228 op weerbericht reageer
Jeannette B
Jeannette B
31 January 2023 - 17:25

Daarna nog naar skigebied bij Vigo di Fassa geweest. Niet groot maar het ligt er geweldig tegen het Rosengarten gebergte aan.

Reactie #115230 op weerbericht reageer
Gerda van de Sande
Gerda van de Sande
31 January 2023 - 18:54

Leuk daar he zijn wij afgelopen zaterdag geweest

Jeannette B
Jeannette B
31 January 2023 - 17:27

Er kwamen wat wolkjes binnen drijven maar zelfs de wolkjes zijn mooi in de Dolomieten😃

Reactie #115233 op weerbericht reageer
Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
31 January 2023 - 17:48

De Dolomieten zijn inderdaad geweldig! Geniet er van!

Jes H
Jes H
31 January 2023 - 17:54

Topdagen in Gerlos, mooi weer, mooie pistes, nog wat verse sneeuw meegepikt en na 2 maanden weer even ons gezin compleet! Wat wil een moeder nog meer 🤩

Reactie #115239 op weerbericht reageer
Kit B-R
Kit B-R
31 January 2023 - 18:48

Jes H heerlijk snap je volkomen wij ook bij onze dochter in Fiss heerlijk paar dagen genieten, vanavond naar de show, waar ze in mee doet! Denk iets met héél trots🙂

reageer
Gert-Jan C.
Gert-Jan C.
31 January 2023 - 23:20

De Mont Blanc. Weer een zon overgoten dag gehad hier in les deux alpes

Reactie #115247 op weerbericht reageer
Denny Blokland
Denny Blokland
31 January 2023 - 23:45

Groetjes uit het zonnige Paradiski — les Arcs 🤍💙

Reactie #115252 op weerbericht reageer
Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.