Zeer zacht met zon en wolken

20 december 2022 - 9:00

Gisteren was de aangevoerde lucht duidelijk zeer mild, vooral op hoogte. Gornergrat haalde 3°C,m Glacier du Pisaillas bijna 4°C, en ook op Jungfraujoch (bijna 3500 m) bleef het maar nipt vriezen (-0.9°C). Nu is dat allemaal niet zo'n probleem als het droog blijft en wind niet te sterk waait. Het sneeuwdek is nog jong, we zitten nog vroeg in het seizoen, maar met een zwakke decemberzon houden de pistes wel goed stand. En 's nachts doet de uitstraling dan wel zijn werk met vorst boven het sneeuwdek. Op woensdag passeert een koufront met tijdelijk kouder weer en wat neerslag, maar overigens blijft het voorlopig wel zacht in de Alpen. 


Selva in de zon. @LiveUpdates

Droge dinsdag met zon en hoge wolkenvelden, zacht
Aan de voorzijde van een actieve frontale structuur die ZW-NO georiënteerd is over het westen van Frankrijk - Benelux, blijft het vandaag droog in de Alpen. Aan de voorzijde van de frontalen zijn de hogere luchtmassa's wel vochtig waardoor er veel hoge wolkenvelden aanwezig zijn in het weerbeeld. In het zuidwesten komen soms ook lagere stuwingswolken voor, maar het blijft wel droog. De aangevoerde lucht is nog steeds uiterst zacht met een nulgradengrens rond 3100-3300 m. Op 3000 m stijgen de temperaturen tot 2°C. In het westen spant de ZW-wind in de loop van de dag aan tot vrij krachtig, in het oosten doet de wind het rustiger aan uit het WZW.


Zachte lucht aan de voorzijde van een frontale structuur. @KNMI

Zwak koufront op komst
Vanavond en vannacht zakt de wolkenbasis vanaf het westen op nadering van een zwak koufront. Kort na middernacht zet dan de eerste neerslag in, in de zuidwestelijke en westelijke Alpen. De neerslagzone schuift vervolgens oostwaarts, maar verliest daarbij wel aan intensiteit. Vooral de Franse Alpen en het noordwesten van Zwitserland krijgen neerslag van betekenis. Inner-Alpien en aan de zuidkant blijft het (zo goed als) droog. Na de middag verplaatst het front zich snel naar het oosten van de Alpen met hier en daar enkele buien aan de noordkant, en klaart het vanaf het westen op met mooie opklaringen. Bij de passage van het koufront zakt de sneeuwgrens tijdelijk tot 1400-1600 m in het westen en tot 1200-1400 m in het oosten. De meeste sneeuw valt in de gunstige staugebieden van westen met in het Mont Blanc massief bijvoorbeeld 10-15 cm op 2000 m. Elders valt in het westen/noordwesten 5-10 cm op 2000 m. In de overige gebieden met neerslag blijft het bij centimeterwerk. 


Passage van een koufront op woensdag. 

Warmtefront met regen, daarna koufront?
Op donderdag zorgt een hogedrukrug voor droger weer met zon en hoge wolkenvelden. De nulgradengrens gaat opnieuw sterk de hoogte in en de westenwind spant aan tot vrij krachtig. Tegen donderdagavond krijgen de Alpen dan te maken met een actief warmtefront vanaf het westen. In eerste instantie kan het daarbij nog sneeuwen vanaf 1400-1600 m, vooral in de inner-Alpiene gebieden waar de isothermie zijn werk kan doen. Tijdens de nacht op vrijdag breidt de neerslag dan wel uit naar het oosten en stijgt de sneeuwgrens naar 2000 m. Absoluut niet ideaal voor het jonge en gevoelige sneeuwdek, maar het is helaas niet anders. Vrijdag overdag ziet er wel weer droger uit met opklaringen en wolkenvelden. Het vriest dan vanaf 3000 m. Algemeen ligt de zuidkant duidelijk weerbegunstigd. Hier blijft het op de meeste plaatsen droog. 


Warmtefront met regen tijdens de nacht op vrijdag. @Wetterzentrale

Na het droger intermezzo op vrijdag (overdag) doemt er tegen de avond een koufront op vanaf het noordwesten. Dit front schuift echter W naar O rakelings langs de Alpen waardoor de aangevoerde lucht niet meteen drastisch afkoelt. De eerste neerslag valt daardoor opnieuw grotendeels als regen tot 2000 m langs de hele noordkant van de Alpen. Tijdens de nacht op zaterdag lijkt de sneeuwgrens dan wel enigszins te zakken tot 1400-1600 m, al is daarover nog wel grote onzekerheid. Zaterdag overdag klaart het weerbeeld geleidelijk op, met nog enkele laatste buien (sneeuwgrens rond 1500 m) aan de noordkant. Ook bij deze episode met het koufront blijft het aan de zuidkant droger of zelfs droog. 

`
De Alpenhoofdkam doet de komende dagen echt dienst als scheidingslijn voor de neerslag. Ook in de Benelux en in Duitsland valt veel regen. @Wetteronline

Hoopvolle signalen na Kerstmis?
Tussen Kerstmis en Nieuwjaar tonen de meeste weermodellen dat de zuidwestelijke luchtstroming er stilaan uit gaat. Het koelt dus sowieso enkele graden af. Het Europese weermodel toont deze ochtend voor 27 december zelfs een forse afkoeling voorafgaand door sneeuw van betekenis voor de hele Alpen. Een hoopvol signaal waarop we de komende dagen hopelijk verder kunnen bouwen. 


Kouder met sneeuw op 27 december? @Wetterzentrale

Een fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,

Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @LanderVanTricht

Bekijk je het weerbericht via de mobiele site? Download dan onze app voor een betere ervaring:

» iPhone
» Android

35 reacties
Stefan Kaptein
Stefan Kaptein
20 December 2022 - 09:18

Toch jammer dat bijna iedere kerstvakantie zo'n thriller moet worden met het standaard wordende "Weihnachtstauwetter". Als er nu al twee meter sneeuw zou liggen dan zou ik niet zo in spanning zitten, maar met een schamele 10 a 20 cm in het dal en 50 a 60 cm op de berg ben ik er niet gerust op. Nu dus maar hopen op het scenario na de kerst dat het koud wordt en er verse sneeuw komt, maar eerst zien, dan pas geloven. Wat we wel weten is dat de wegen niet glad zullen zijn, en de sneeuwkettingen ook in de kofferbak kunnen blijven op de heenweg naar de alpen, zo heeft ieder nadeel zijn voordeel, maar ik zou toch het liefst tussen sneeuwmuren rijden als ik mocht kiezen.

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 09:35

Bij het begin van het seizoen is de sneeuw inderdaad gevoelig aan dit soort verzachtingen. Dus ik heb er niet meteen een goed oog in < 1500-2000 m. Hopelijk komt de afkoeling er snel :)

J. R.
J. R.
20 December 2022 - 09:42

Heb ik het goed Lander als ik denk dat de WestAlpen (Cervinia, Monte Rosa,...) er nog vrij goed uitkomen qua neerslag en temperaturen?

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 09:42

West-Alpen niet echt, daar komt wel wat regen aan < 2000 m. Zuidelijke West-Alpen liggen meer beschut (Cervinia)

J. R.
J. R.
20 December 2022 - 09:52

ok, dus Monte Rosa gebied (Gressoney,...) worden meer beschouwd als WestAlpen en niet als Zuidwestelijke? We leren terug bij!

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 09:56

Zuidwestelijke is echt de Provence-Alpes, Maritimes-Alpes, gebieden zoals Isola 2000, Montgenevres, Briancon, Serre Chevalier etc. :)

Harry Verduin
Harry Verduin
20 December 2022 - 10:17

Het feit dat alpen een boog maken, maakt benamingen lastig... Cervinia westelijke zuidkant? Sertriere is een leuke. Oostelijke zuid-westen ? Het ligt in het zuidwesten van de alpen maar wel in de binnenboog (oostelijk kant)

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:12

Klopt Harry. Niet simpel om daar een benaming op te plakken. Westelijke zuidkant voor Cervinia is zeker geldig, Sestriere zou ik meer plaatsen onder westelijke binnenboog, maar oostelijke zuid-westen is ook mogelijk :p

J. R.
J. R.
20 December 2022 - 11:22

Dus Cervinia is Westelijk Zuidkant, en Monte Rosa die er zowat 'naast' ligt is de Zuidelijke Alpen? Pfff, onmogelijk om te volgen :-)

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:24

Monte Rosa ligt op de Alpenhoofdkam dus scheidingslijn tussen noord- en zuidkant.

marc van de poel
marc van de poel
20 December 2022 - 11:55

In Vars in de Hautes Alpes gaat het vannacht sneeuwen vanaf de dorpen. De regen is (glukkig) voor de dieper gelegen vallei van de Durance. De skicondities zijn optimaal met relatief weinig volk en veel zon.

Ate N
Ate N
20 December 2022 - 09:22

Laten we hopen dat die afkoeling de 27e ook echt komt. Voor de alpen zal het vast wel weer goed komen op korte termijn, het Sauerland daarentegen is het echt doodzonde voor. Ik was er afgelopen 4 dagen en het was er schitterend; alles wit, perfecte pistes, heel rustig nog. Ik had het ze gegund dat ze met die pistecondities de kerstperiode in hadden gegaan maar in plaats daarvan krijgen ze een enorme plens neerslag. Er ligt wel een enorm dikke laag sneeuw van op sommige plekken zelfs 50-100cm maar een langere periode dit weer met zoveel regen is zelfs dat niet tegen bestand.

reageer
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
20 December 2022 - 09:25

Er zijn gisteren bij een aantal accounts favorieten verdwenen. Onze excuses hiervoor. Je kunt ze nu weer toevoegen. Verder eventuele meldingen over de app mailen naar help@sneeuwhoogte.nl

reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2022 - 12:10

👍

PETER.  Altabadia.
PETER. Altabadia.
20 December 2022 - 09:34

Goedemorgen Lander nou dat is wel effe balen voor de vroege wintersport vakantiegangers na zo een warm en nat WEERBERICHT , ik hoop wel dat het meevalt en de schade aan het bestaande sneeuwdek beperkt blijft . Dus nu maar hopen dat na die warme periode de winter ijsachtig sterk terugkomt ? En dan voor een zeer lange tijd in de Alpen blijft hangen. 👉🌨🌨🥶🏔⛷️👍

reageer
Nicky Ski
Nicky Ski
20 December 2022 - 09:40

Enorm bedankt voor het gedetailleerde en uitgebreide weerbericht Lander (en Michael op andere dagen) Al is het deze keer geen goed nieuws, het blijft heel interessant om te lezen ! Enorm sneu voor de kerstgangers al die regen. 😔 Wij vertrekken pas de 31e dus ik hoop dat de naderende kou op de kaarten nog op tijd werkelijkheid wordt. 🤞🤞🤞

reageer
Nadine Achtereekte
Nadine Achtereekte
20 December 2022 - 09:41

Spannend. Hopelijk komt alles goed voor de mensen die de kerstvakantie in de alpen doorbrengen. Gelukkig ligt er al wel wat sneeuw (helaas geen meters), maar dit zachte weer is niet bevorderlijk. Zelf reizen we 7 januari af naar Silvretta Montafon, erg benieuwd naar de verwachtingen tegen die tijd. Fingers crossed!

reageer
Tom Terlouw
Tom Terlouw
20 December 2022 - 09:56

Wij gaan dit jaar naar Nassfeld maar ik lees vrij weinig slecht nieuws over de zuid / oost / inner alpen, klopt dit. Zitten we nog redelijk beschut tegen het slechtere weer?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 10:04

Deze regio zal inderdaad wat meer gespaard blijven!

Tom Terlouw
Tom Terlouw
20 December 2022 - 10:10

Laten we het hopen! In ieder geval bedankt voor je bericht, elke ochtend wordt het weer bericht gelezen. Altijd leuk voor de wintersport!

Olivier Hoste
Olivier Hoste
20 December 2022 - 10:13

www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/12/16/vti-in-oostende-start-met-opleiding-tot-skimonitor/ Een skimonitor in de Vlaamse betekenis is een skileraar. Veel leesgenot. Oli

reageer
frans nijhuis
frans nijhuis
20 December 2022 - 19:59

Was me bekend goed idee Oliver hopen op veel cursisten 👍⛷

Patrick Vierwind
Patrick Vierwind
20 December 2022 - 10:36

Mijn reacties verdwijnen ook ?

reageer
Sneeuwhoogte.nl
Sneeuwhoogte.nl
20 December 2022 - 10:44

Vragen over de app graag naar help@sneeuwhoogte.nl. Dit is niet de plaats hiervoor.

Daan -
Daan -
20 December 2022 - 10:41

Dus de Dolomieten zijn redelijk veilig beschut van de regen?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:01

Klopt Daan!

Danny Fluit
Danny Fluit
20 December 2022 - 15:20

Wat verwacht je van de sneeuwkwaliteit in Tsjechië? Zoals bij Janske lazne? Komen ze daar goed weg?

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 15:43

Helaas ook regen in die regio Danny

J. R.
J. R.
20 December 2022 - 10:49

Ik zie in de laatste ECMWF runs toch wel terug een positieve inslag voor de Zuidalpen! Sneeuw en kouder weer tussen kerst en nieuw, fingers crossed!

reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2022 - 11:06

Lander, ik pin je vast op 27 december 🌨👍

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:10

Ik duim mee :) GFS06z loopt nu binnen, eens zien of het Amerikaanse weermodel volgt

Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2022 - 12:05

Ik ben benieuwd?

Daniel Van
Daniel Van
20 December 2022 - 11:07

Laten we het hopen dat het beter gaat worden en dat de schade niet te groot wordt. We gaan naar porte du soleil, zie behoorlijk wat sneeuw op de top, maar eens zoveel regen in dal 🤞

reageer
Erna Op debeeck
Erna Op debeeck
20 December 2022 - 11:29

Wij gaan op 26/12 naar Alpe D’Huez , verwacht je daar ook regen?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:36

Donderdag/vrijdag wel regen (maar minder dan in het noordwesten)

Jesper Pel
Jesper Pel
20 December 2022 - 11:37

Bij de sneeuw (en regen) verwachting top 50 zie ik veel grotere hoeveelheden staan dan in de detail weersvoorspellingen van een locatie (mijn geval grand massif). Ik mag toch hopen dat er geen 100mm + gaat vallen in het dal komende dagen. Dan is het toch wel een beetje over en uit.

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 11:41

Lijkt me ook overdreven, 100 mm zal er niet op uitgebreide schaal vallen

Rien van Bruchem
Rien van Bruchem
20 December 2022 - 11:52

Wat denk je van Nauders? Niet echt meer Noord Alpen. Ligt hoog. Moet goed komen toch?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 12:04

Vrijdag wellicht wat regen, maar beperkte hoeveelheden

marc van de poel
marc van de poel
20 December 2022 - 11:56

De waarnemingen op dit moment zijn weinig aangenaam, maar de voorspellingen op middellange termijn beginnen stilaan toch te beteren. We gaan het binnenkort allemaal horen.

reageer
marc van de poel
marc van de poel
20 December 2022 - 11:58

Hoog is relatief : Met een vorstgrens van rond de 3000m en regen op komst... Hopelijk valt er niet te veel, zodat de pisten kunnen houden.

reageer
marc van de poel
marc van de poel
20 December 2022 - 11:59

Dit was voor Rien van Bruchem bedoeld..

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 12:08

De OPER van GFS06z volgt het Europese weermodel niet. Aanhoudend een ZZW stroming rond 27 december. Afwachten naar het ensemble

Reactie #109952 op weerbericht reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2022 - 12:30

Oef nog niet zo mooi, we wachten af.

Vincent Holleman
Vincent Holleman
20 December 2022 - 12:22

Hoi Leander, Ik zit vanaf 2 januari in Megeve. Maar gezien de geringe hoogte, de beperkte laag sneeuw die er nu ligt, en de verwacht neerslag, overweeg te annuleren. Of is dat echt te vroeg?

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 12:24

Zou nog wat wachten. Kan gerust helemaal keren tussen Kerstmis en Nieuwjaar!

Matthias Vandendriessche
Matthias Vandendriessche
20 December 2022 - 13:10

Zitten daar ook die periode. Vorig jaar warm en regen maar toch kunnen skiën. Enkel de dalafdaling was slecht.

Viktor Leybaert
Viktor Leybaert
20 December 2022 - 13:00

Dag Lander, wordt er veel regen verwacht in Kitzbühel? We vertrekken op 26/12 naar daar.

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 13:27

Weinig regen

Annemie B
Annemie B
20 December 2022 - 13:00

Lander, hoe zit het met de regen de komende dagen in Portes du Soleil, mn Chatel?

reageer
John Milton
John Milton
20 December 2022 - 13:22

Volgens Bergfex valt het allemaal wel mee nl.bergfex.com/chatel/wetter/berg/

Walter Van der Burg
Walter Van der Burg
20 December 2022 - 13:26

Goede middag Lander, a.s. vrijdag gaan wij op vakantie naar Serfaus. Ligt dat hoog genoeg om de sneeuw een beetje te ontzien van regen en de warme lucht of...... We horen graag daar we een beetje vrezen voor de goede pistes met deze verwachtingen. (overigens genieten we elke dag van jullie goede en duidelijke weersverwachting van de Alpen met die schitterende foto's erbij)

reageer
 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 13:27

Vrijdag wat regen, maar hoeveelheden vallen wel mee :)

John Milton
John Milton
20 December 2022 - 13:27

Ook vorig jaar viel de regen met bakken uit de hemel maar bleven de pistes wonderlijk intact. Beetje slushy maar dat vroor s'nachts wel weer aan in de fase dat het wat kouder werd. Belangrijk is wel dat het weer kouder wordt na de kerst

reageer
Twan⛷❄️👌 Hendriks
Twan⛷❄️👌 Hendriks
20 December 2022 - 14:29

Sneeuw is nog goed te doen in fiss Mag wel wat sneeuw bij en het mag ook wel een stukje kouder worden

Reactie #109966 op weerbericht reageer
Merije ...
Merije ...
21 December 2022 - 23:01

Dank Twan voor elke updates vanuit Fiss

Ronald West
Ronald West
20 December 2022 - 14:54

In Morgins - portes du soleil is het prachtig mooi vandaag. Zon en heerlijke pistes

Reactie #109968 op weerbericht reageer
Richard Boot
Richard Boot
20 December 2022 - 15:27

Vandaag derde dag leogang super condities ook in Saalbach er mag sneeuw bij maar gewoon top.

reageer
Michael Gerritsjans
Michael Gerritsjans
20 December 2022 - 16:31

Dat had ik al wel verwacht. Het sneeuwdek is vaak behoorlijk veerkrachtig in de praktijk. Geniet er van!

Annemie B
Annemie B
21 December 2022 - 09:06

Wij zijn nu ook in Portes du Soleil, dit plaatje is incidenteel. De pistes worden slechter, gras komt erdoorheen 🙈 ook hoger op.

Heidi P
Heidi P
20 December 2022 - 16:49

Vrijdag richting het Brandertal. Hopelijk valt de regen / schade daar wat mee🤞

reageer
paul m
paul m
20 December 2022 - 21:02

Ik duim met je mee... Zaterdag ook naar het Brandnertal

Jeroen M
Jeroen M
20 December 2022 - 18:21

Net vertrokken met de camper richting les menuires. Ben benieuwd hoe het er daar bij ligt. Regen rond de kerstdagen is zo stilaan een klassieker geworden. Kwestie van even door die zure appel te bijten. En hopelijk hebben we tussen kerst en nieuw die sneeuwschop nodig.

reageer
Dennis Arabba ⛷️
Dennis Arabba ⛷️
20 December 2022 - 19:23

Het gaat snel met de dooi, ziet er nu al bruin uit in het dal.

Reactie #109975 op weerbericht reageer
Merije ...
Merije ...
20 December 2022 - 19:45

Dank Lander!! Blijft spannend!!

reageer
J. R.
J. R.
20 December 2022 - 21:19

De Duitse WETTERPROGNOSE, WETTERVORHERSAGE helaas heel erg negatief… ik panikeer niet snel maar zie en lees wel signalen dat de winter nog een tijd zal uitblijven. De dooi lijkt stevig ingezet tot na nieuwjaar.

reageer
Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2022 - 21:26

@JR. Hetgeen je schrijft zag ik ook zojuist. Het lage drukgebied in de Pool, de poolwervel heeft thans een wind snelheid van 144 km/u en in Jan. 191 km/u. Dus een stabiele Poolwervel. Dus winterweer gaat nog even duren tgv het hierboven geschrevene.

 Sneeuwhoogte.nl | Lander
Sneeuwhoogte.nl | Lander
20 December 2022 - 21:36

Waren dat diezelfde die vorige week nog een forse winter uitbraak aankondigden .. ? ;) Altijd oppassen met langetermijnvoorspellingen. Cherry picking is een veelgemaakte fout

Bertil Blaas
Bertil Blaas
20 December 2022 - 22:17

Lander. Ik reageer graag op jouw. Antwoord op jouw vraag. Als het een uitleg van de GFS danwel EU is dan kan antwoord ja zijn. Echter er wordt dagelijks gewezen op de betrouwbaarheid in deze, met bij behorende uitleg waarom. Mocht je de tijd hebben danwel je gunnen probeer hun uitvoerige benadering cq verwachting eens te lezen om 13 en 20:15 u. Interessant is het toch altijd voor beroeps deskundigen zoals jullie ? Ook al moet je een gezonde interpretatie in achtnemen !! Dat weet ieder 👍 Moet toch gezegd worden dat jullie berichten als ook bedoelde site van “ JR” leerzaam zijn en heel vaak juist prognosticeren !! 👍👍

Koos Beijer
Koos Beijer
20 December 2022 - 21:51

Hoi Lander,Volgens mij krijgt de Jungfrauregion de volle laag,ik bedoel dan regen.....😕kan jij daar wat over zeggen?!❄️🌨🇨🇭🚞🛷😍

reageer
John Milton
John Milton
20 December 2022 - 22:26

Andere site:-) kan dus nog alle kanten op. Laten we maar hopen dat het Europese model het juist heeft Het ECMWF model komt na de kerst vervolgens met een winterinval vanuit het noorden. Er zou dan zelfs een heuse Nordstau kunnen komen met flink wat sneeuw in de noordelijke Alpen. Het is echter nog ver weg en daar kijken we in de volgende berichten weer naar.

reageer
Koos Beijer
Koos Beijer
20 December 2022 - 22:42

Alle hoop op 27 december!!!🤣Lander sluit ook het weerbericht ermee af, volgens mij!!!🌨❄️🇨🇭🚞🛷😍🇨🇭🌨❄️

Benno Van Dam
Benno Van Dam
21 December 2022 - 07:39

Wij gaan 3e kerstdag naar klein Walsertal . Ik zie dat daar in 2 dagen 50 m’n regen gaat vallen. Wat zijn de ervaringen daarmee. Is skiën daarna klaar of kunnen ze er nog wat van maken als het onder 0 gaat in de nacht?

reageer
Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.